Můj čas na kafíčko

Proč najednou plánuje Gondíková velkou životní změnu?

Herec Jiří Langmajer (52) se většinou plný energie pouští do všeho po hlavě. Tentokrát je ale všechno jinak. Co se to se známým českým seladonem a lamačem mnoha ženských srdcí najednou děje?

Sám se nechal slyšet, že se chce daleko víc šetřit, aby tu vydržel pro své nejbližší co nejdéle, ale co když je za tím ještě něco jiného? Na začátku letošního roku dokonce dobrovolně podstoupil se svou přítelkyní, herečkou Adélou Gondíkovou (45), několikaměsíční detox i bez jeho milovaného alkoholu a teď se zase začíná stahovat do ústraní.

Začíná mít toho všeho už po krk?

Možným vysvětlením by bylo nejen to, že s ním jeho drahá známá polovička umí dělat po sedmi společných letech naprosté divy, ale také důvod, o kterém možná zatím musí jenom mlžit, dokud se vše nepotvrdí. Adéla má totiž nejvyšší čas na to, aby si užila po dceři Nelince (13) ještě jedno těhotenství a mateřství. Byl by to tak i pro Jirku takový kompromis, když o svatbě nechce zatím sympatická brunetka ani slyšet. Rozhodně jí ale nikdo nemůže mít za zlé, že chce svého miláčka vídat doma častěji. Ten je momentálně nejvíc zaneprázdněný třetí řadou oblíbené kriminálky Labyrint a zbrusu novým českým filmem Po čem muži touží, kde už si užil kvůli bouračce a vylézání z okénka předních dveří také svoje. To není ale jediná proměna, kterou si Jirka zkusil. Ještě nedávno byl přímo uhranutý takzvanou hormonální jógou, která mu, jak sám tvrdí, vlila energii a posílila mužnost a ego. Po pár měsících ale najednou mluví úplně jinak. „Možná se vám to bude zdát divné, ale já v podstatě jsem žena. Nemám s tím vůbec problém, tak co teď s tím?“ šokoval svoje okolí i fanoušky.

Před kamerou se skoro nezastaví.

Změna mu prospěla

Těžko odhadovat, kam až jeho proměna sahá. Každopádně mu natáčení nového filmu kompletně změnilo pohled na něžné pohlaví, které teď daleko víc obdivuje, a nejvíc ty ženy, které dokážou žít s muži, jako je on sám. „Je toho tolik, že bych musel mluvit dlouho,“ přiznal. Může za to Adéla, nebo snad poznal nějakou jinou spřízněnou duši?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden