Moje šťastná hvězda

Proč najednou utíká pryč?

Hvězda slavné Ordinace v růžové zahradě 2 přijala nabídku u konkurenční televize!

Na faktu, že už to není, co bývalo, se shodují nejen diváci, ale očividně i někteří herci. Mezi ty nespokojené nyní patří zjevně i DANA MORÁVKOVÁ (50).


Doby největší slávy seriálu z kamenické nemocnice jsou nejspíš nenávratně pryč. Od chvíle, kdy se Ordinace v růžové zahradě 2 přesunula z obrazovek na placenou platformu Voyo, jí údajně rapidně klesá sledovanost.


Herci jsou si toho nejspíš dobře vědomi, protože hned několik z nich hraje raději ještě v konkurenčních seriálech. A to je případ i Dany Morávkové (50), která patřila dlouhá léta mezi hlavní tváře seriálu. Nyní ale i ona zřejmě opouští pomalu se potápějící kamenickou loď. 


Z lékařky se stala kapitánka


Dlouhých jedenáct let byla doktorka Zdena Suchá nedílnou součástí Dany Morávkové. Jenže každá pohádka jednou musí skončit. V polovině ledna se  totiž objevila informace, že herečka přijala roli v novém seriálu. Po lékařce v Ordinaci si zahraje kapitánku v 1. MISI na konkurenční Primě.


Zdá se, že oblíbený seriálový pár bude brzy minulostí.

Poněkud paradoxní je, že jí připadla role Vlasty Rubešové – stejné příjmení totiž měla i její postava v legendárních Rodinných poutech a Velmi křehkých vztazích.

„Myslím si, že je to shoda náhod, možná autory ani nenapadlo, že jsem kdysi hrála Andreu Rubešovou,“ míní Morávková, která se tam objeví jako manželka Zdeňka Podhůrského (62) a maminka Radúze Máchy (34). I tentokrát by měla být role vesměs pozitivní, i když pořádná mrcha by prý Morávkové vůbec nevadila.

Odstartovala její kariéru 

Televize Prima je pro Morávkovou nepochybně srdcovou záležitostí, protože by se dalo říct, že právě tato televizní stanice odstartovala její velkou kariéru. „Rodinná pouta byla v mé herecké kariéře strašně důležitá,“ netají se a dodává, že drží i prvenství, co se nekonečných seriálů týká, takže v tomto ohledu podle ní mezi televizemi rozhodně vede.

Navíc v ní začínala i jako moderátorka mnoha zajímavých pořadů. Je tak celkem možné, že přijala nabídku do 1. MISE možná i z nostalgie, nehledě na to, že honorář asi také nebude zrovna k zahození. Co ale její kolegové? Morávková totiž zdaleka není jediná, kdo utekl ke konkurenci!

V seriálu z vojenského prostředí se totiž představila už celá řada hvězd z Ordinace v růžové zahradě 2 –třeba Pavel Řezníček (55), který hraje jednu z hlavních rolí, nebo Ladislav Ondřej (30), jenž si střihl jednu z epizodních úloh. Jde snad o nějaký hromadný útěk z projektu, jehož sláva pomalu, ale jistě upadá?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden