Můj čas na kafíčko

Proč nakupovat v outletu?

O nakupování v outletech se v poslední době hodně mluví. Přemýšlíte, zda se tam vypravit a jestli se to vyplatí? Jak v outletu dobře nakoupit a nenechat se napálit?

V České republice se nachází především standardní outlety, které mají méně luxusních značek a nabízejí více sportovní a volnočasové značky. Mezi takové patří i první český outlet Freeport, kde nakoupíte pro celou rodinu.

Ne každý obchod označený jako outlet jím ale opravdu je. Dejte si pozor na malé obchůdky, které ne vždy nabízí opravdu nízké ceny.Výhodnější jsou určitě velká a prověřená centra s mnoha obchody, které si zakládají na dobré pověsti, drží nejnižší možné ceny a hlídají kvalitu i originalitu zboží.

Překonané mýty

To, že v outletu najdete pouze několik let staré kolekce, je běžný mýtus, stejně jako názor, že se jedná o secondhand. V outletu je vždy nové zboží, dokonce se v něm můžete setkat i se speciálními kolekcemi, které se do běžných obchodů vůbec nedostanou. Většinou se jedná o přebytky z trhu nebo o zboží z likvidací obchodů.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden