Moje šťastná hvězda

Proč nechala partnera doma?

Zamilovaná herečka Hana Vágnerová (39) se na karlovarském filmovém festivalu překvapivě objevila znovu bez partnera, ačkoli letos by tam konečně měla koho vzít!


Proč ale takového fešáka pořád schovává doma? „Samozřejmě jsem ho zvala, ale on bohužel pracuje. Takže to nestihne,“ nechala se slyšet. 


Zaneprázdněný surfař


Ve skutečnosti to ale vypadá, že Nicolasi Escavimu (35) nevoní pozornost, které se kolem Hanky pochopitelně točí víc než dost. Podle jejích slov se pohledný Francouz živí hlavně surfařením a natáčí o tom dokumenty. Těžko si proto představit, že tohle je ta veledůležitá práce, kvůli které se nemůže na pár dní utrhnout a stát ve Varech po boku své milované.


Spokojí se s málem?


Není to tak dávno, co se navíc provalilo, že její nová láska je studnicí tajností. Ačkoli se před vztahem s herečkou prezentoval hlavně jako táta svých dětí, krátce nato si ze svých sociálních sítí smazal všechny fotky se svými holčičkami LannouMillou. Zda je tento krásný surfař stále ženatý či nikoli, je záhadou. 


Vídají se spolu vůbec?


Zdá se tak, že ani tento vztah nebude zrovna dvakrát idylický. A možná je jen otázka času, kdy se jejich cesty opět rozejdou.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden