Moje šťastná hvězda

Proč nechtěla rodinu?

Zatímco všechny její kamarádky a kolegyně toužily po vlastní rodině a kupě hladových krků,  Zdena Hadrbolcová (84) z Ulice byla jiná.


Děti bere jako celoživotní úvazek, který stojí strašně moc sil. U svých kamarádek poznala, jak jim podřídily celý svůj život, o kariéře ani nemluvě. Mnohdy byly vyčerpané a smutné, zároveň ale samozřejmě také neskutečně šťastné. Přesto se herečka rozhodla vlastní potomky nemít a raději si užívat ratolestí svých přátel a příbuzných.


Vždy si s nimi prý hrála, vyprávěla jim pohádky, brala je na výlety, ale nemusela jim věnovat veškerý čas. Přátelé se ale shodují v tom, že je zřejmě nechtěla kvůli tomu, že sama měla se svými rodiči velmi komplikovaný vztah. Maminka jí údajně nedokázala projevovat své city a byla vůči ní velmi chladná.


A ani s tatínkem to nemělo být úplně to pravé ořechové. Kdyby jí tak projevovali jen trochu více lásky, možná by bylo dnes všechno jinak. Až v pokročilém věku jí ale došlo, že udělala velkou chybu a zpětně lituje, že se k tomu kdysi takhle stavěla. 

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden