Moje šťastná hvězda

Proč nemá herečka přítele?

Má téměř vše, co by si mladá dívka přála mít. Mnozí proto nechápou, že je stále nezadaná.

Krásná herečka MICHAELA PECHÁČKOVÁ (18) má sice spoustu ctitelů, ale žádnému zatím nedala šanci. Proč se tolik vyhýbá lásce a kdy se to konečně změní?


Dívky v jejím věku si užívají prvních lásek, vztahů a radovánek s muži. Hvězda seriálu ZOO Michaela Pecháčková (18) si ale zatím jen buduje kariéru, a jakmile se jí někdo zeptá na chlapy, dělá, jako kdyby o tom nechtěla ani slyšet.


Proč je raději sama a žádnému fešákovi nedá šanci? Je za tím nějaký muž z minulosti, který jí zlomil srdce, anebo je jednoduše až příliš náročná a čeká od potenciálního partnera to, čeho se možná nikdy nedočká?


V redakci jsme se s kolegyněmi shodly na tom, že by se k ní skvěle hodil muž podobný jejímu kolegovi ze ZOO Šimonu Bilinovi (26). Problém je ale v tom, že ten je zadaný a o výměně partnerky ani v nejmenším neuvažuje. 


S kolegou by jí to slušelo, ale je zadaný.

Koho by chtěla nejraději?

Pecháčková má v ZOO občasné románky i s Davidem Gránským (30), nicméně ani ten není ideálním kandidátem na jejího přítele. Je totiž už několik let věrný (tedy alespoň tak vystupuje) své manželce, majitelce optiky Nikole Gránské (28), a dokonce spolu v současné době čekají dítě.

Gránský byl navíc vždy považován za proutníka, tudíž i když by třeba svou manželku někdy opustil, podle mnohých to rozhodně není  zase až tak dobrá partie a někdo, komu by se dalo věřit.

Pecháčková je jednou z dívek, která v rámci castingů Muž roku hodnotí krásu svalnatých chlapů. A možná právě tam se na ni usměje štěstí a vyhlédne si tam svého budoucího partnera. 

Stále dokola tvrdí, že na lásku zkrátka nemá nyní čas.

Skončí jako její kolegyně?

Ostatně, právě jednoho ze soutěžících dostala v nedávné minulosti do postele i její herecká kolegyně, známá například ze seriálu Ohnivý kuře, Barbora Mottlová (35).

Se statným Josefem Kůrkou (30) jí to sice nakonec nevyšlo a později oznámili rozchod, ovšem právě spojení herečky a podobného fešáka občas na této akci vznikne. 

Vyhlédla si už novou lásku?

Pecháčková navíc přiznala, že ji někteří muži v soutěži už pořádně zaujali. „Jsout tu typy, které bych ráda viděla ve finále,“ culila se mladičká kráska, jež je patronkou soutěže. Uvidíme tedy, jestli právě nějaký ze svalovců dokáže Michaelu Pecháčkovou dostat do postele a třeba se stát i jejím partnerem.

Je jasné, že tak krásná dívka opačné pohlaví hodně zajímá, a pokud nějaký z nich dostate šanci ji získat nebo jen pozvat na skleničku, určitě nebude váhat. Pak už bude záležet jen na herečce, zda se nechá sbalit nebo jí bude hora svalů a roztomilá tvářička na pozvání na rande málo...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden