Moje šťastná hvězda

Proč nemá Kateřina Macháčková stálý vztah?

Problémy ve vztazích zdědila

Přestože má za sebou dvě manželství, v obou setrvala KATEŘINA MACHÁČKOVÁ (66) jen krátce, a tak je prý na samotu zvyklá. Vztahy jsou pro ni příliš komplikované. Problémy .

Na svůj věk vypadá výborně, pozornost mužů si ale nikdy moc neužívala. Šanci dala lásce hned několikrát, vztahy ale nikdy nefungovaly. Za milostnými krachy stojí prý její matka. Ta otěhotněla už na konzervatoři a školu tím pádem nedokončila.

Protože nechtěla, aby stejný osud potkal také Kateřinu, byla na ni přísná, co se týče jejích lásek. Do třetího ročníku pro ni denně jezdila ke škole, aby se s nikým nevídala. „Byla jsem tak vyděšená, že jsem viděla chlapa a utíkala před ním,“ vzpomíná herečka.

Pak se ale zamilovala a s první velkou láskou přišlo také neplánované těhotenství. Velké hádky v rodině nastaly, když ji matka začala nutit, aby si dítě nechala vzít. To se však nestalo a herečka svému prvnímu manželovi PETRU SVOJTKOVI (†35) porodila syna PETRA.

Nechala se tlačit do rozvodu Nejenže jí tenkrát začala maminka mluvit do výchovy, ale navíc se jí nezamlouval ani hereččin manžel, a tak se je snažila rozvést. „Když se tak stalo, zvala ho k sobě na kafe,“ vypráví Kateřina, která po rozvodu byla 10 let bez partnera.

To samé se opakovalo s druhým manželem, kterým byl režisér IVAN ZMATLÍK (71), s nímž má dceru HELENU (35). Nakonec musela matku ze svého života úplně odstřihnout. „Řekla jsem si buď matka, nebo manželství,“ prozrazuje s tím, že přestože dala vztahu pak ještě šanci, velká láska už nikdy nepřišla.

Soustředí se na děti, kterým do vztahů nikdy nemluvila. „Někteří lidé zkrátka nemají v navazování vztahů štěstí,“ říká smířeně herečka. Soužití s mužem si prý už nedokáže představit, ale člověk podle ní nikdy neví, a tak je možné, že ještě někoho potká. Když ne, vadit jí to nebude.

Kateřina se svou dcerou Helenou.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden