Moje šťastná hvězda

Proč nemají herečky jedna druhou v lásce?

Moje šťastná hvězda

Arichteva se ostře obula do své méně slavné kolegyně. Ustojí to její kariéra?

Přestože se většina hereček tvářÍ, že jsou s kolegyněmi kamarádky, najdou se i takové, které se nebojí konfliktu. Jako například VERONIKA ARICHTEVA (35).

Herečka Veronika Arichteva (35), kterou diváci znají například ze seriálu První republika nebo třeba Slunečná, je proslulá svojí pracovitostí a spolehlivostí.

  A i proto ji dokáže vytočit doběla, když některá z jejích kolegyň kašle na svoje povinnosti a komplikuje tím lidem okolo sebe život. V takovém případě nejde pro ostré slovo daleko. Kdo ji v posledních dnech takhle naštval?

Vykašlala se na svoje kolegy

Podle všeho to byla Barbora Jánová (32), která hraje v seriálu Slunečná a která se na veřejnosti rozhodně netěší nijak dobré pověsti. Že by si ji teď zkazila i u svých kolegů? Údajně je totiž Jánová nechala ve štychu a Arichteva musela celou situaci

Zbývá vám 68% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden