Moje šťastná hvězda

Proč nemůže herce vystát?

Herečka DANA BATULKOVÁ (62) a sympatický JAN PLOUHAR (38) se poznali díky natáčení seriálu Slunečná. Jenže jejich dříve přátelský vztah údajně není natolik dobrý, aby mohlo natáčení pokračovat bez problémů.

Potkávají se téměř denně na place a není se čemu divit, že jejich vztah už není takový jako na začátku celého projektu. Jan Plouhar (38) hraje s Danou Batulkovou (62) už přes rok.

Nejprve mu bylo ctí hrát zrovna s ní, po nějakém čase se nadšení ale nejspíš rozplynulo. Mezi kolegy se totiž proslýchá, že při několika natáčecích scén mělo mezi nimi dojít ke konfliktu.

Má starosti doma

A nic příjemného to tedy prý nebylo ani pro jednoho z nich. Proč se přestali mít v lásce? Nikdo se nemůže divit tomu, že Dana Batulková nemá dobrou náladu každý den. Neprožívá teď prý moc pohodové období.

Kromě toho, že se stará o opuštěného syna Jakuba Prachaře (37), jenž je chvíli po rozvodu, má také velké starosti se svou dcerou Marianou (26). Ta má procházet poruchou s příjmem potravy.

Na herečku je toho tedy víc než dost. Nevraživost vůči Plouharovi ale podle všech začala už mnohem dřív. Proč ho už nemůže ani vystát?

Nechce s ním hrát

Říká se, že Batulková dokonce požádala produkci, zda by nemohl být Plouhar nahrazen někým jiným. Hraje totiž jejího syna a zkrátka se mu nevyhne. „Takhle to nefunguje.

Herci na začátku podepisují smlouvu, kterou musí řádně dodržovat. To, že byla nahrazena Veronika Arichteva (34), je úplně jiný případ než to, že se herci jednou nepohodli,“ objasnil pracovník produkce televize Prima. Batulková by nejspíš

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden