Můj kousek štěstí

Proč netouží po rodině?

Hana Holišová (35)

V hereckém světě se Hana Holišová (35) pohybuje už přes patnáct let, většina z nás o ní ale slyšela teprve před dvěma lety, kdy se objevila v Ulici. Jaká vlastně je a proč je pro ní práce vším?

V nekonečném seriálu Ulice hraje Hana Holišová (35) maminku dvou dětí, nevěrnou manželku, pekařku a švadlenu Veroniku Maléřovou, jejím hlavním oborem je však snad už od malička divadlo, tanec a hudba. Snad i proto dokázala tato mladá a krásná herečka před pár týdny doslova omámit celé Česko, když v soutěži plné neskutečných převleků Tvoje tvář má známý hlas předvedla neuvěřitelné pěvecké i taneční výkony a právem tak na celé čáře zvítězila. Kde byla až do teď?, ptaly se shodně hlasy televizních diváků, kteří o Maléřové, která na místě bez mrknutí oka vyšvihne Michaela Jacksona nebo Hanu Zagorovou, před Ulicí nikdy neslyšeli. A ona má přitom doma už cenu Thálie za nejlepší divadelní výkon a na svém kontě desítky úspěšných divadelních rolí. A už před Ulicí si dokonce zahrála v seriálu Velmi křehké vztahy. Mohlo by se tak zdát, že krásná herečka žije jen svou prací. Přítele sice má, ale příliš o něm nehovoří, stejně jako o své rodině. Přitom už by měla nejvyšší čas založit tu vlastní!

Tomas Smicka, Hana Holisova, A? ziji duchove

Bere věci tak, jak přicházejí

„ Není to tak, jak by si někdo mohl myslet, že dělám jen kariéru a odsouvám případné mateřství na druhou kolej,“ odpovídá Holišová na čím dál častější dotazy okolí, které se ptají na její tikající biologické hodiny.

„ Prostě dělám, co mě baví a beru věci tak, jak přicházejí. Věřím, že jestli má být něco dáno, tak bude,“ říká optimisticky představitelka usedlé Veroniky Maléřové, která je ve svém reálném životě mnohem živelnější a mladší. Snad i proto se do ní zakoukal o sedm let mladší tanečník a choreograf Tomáš Smička (29), se kterým tvoří Holišová už víc než půl roku téměř dokonalý pár. Dvojice se seznámila při společném účinkování v muzikálu Mamma Mia, kde si zahráli milecký pár a láska jim už zůstala. Zřejmě proto, že se jejich spolupráce i na jevišti osvědčila, dostali v dubnu další společnou roli v novém muzikálu Ať žijí duchové. Holišová v něm hraje Leontýnku. S tanečníkem spolu zůstali dál i ve svém soukromí, které si však před světem pečlivě střeží.

Hana Holisova, Petra Vraspirova

Maminka by chtěla vnouče

Není však žádným tajemstvím, že maminka známé herečky Hana Horká (62), která byla za mlada slavnou brněnskou operní pěvkyní a své dceři tak dala ten nejlepší umělecký základ, by se už ráda stala babičkou.

Loni se totiž rozvedla a navíc prodělala těžkou operaci střev. Kromě Hanky má sice ještě mladší dceru Michaelu (29), která také hraje a zpívá, ani jedna z jejich dcer však na své mateřství zatím nepomýšlí. A Hanka, která za svůj výkon v zábavné televizní show sklízí nyní ty největší ovace ve svém dosavadním životě a nabídky na další role se jí proto jen hrnou, myslí teď spíš zase na práci. V Ulici jí sice nyní čekají prázdniny, herečka a zpěvačka však již přijala další nabídku na učinkování v další řadě Tváře. „ Určitě si najdu čas, abych odpočívala, relaxovala a užila si nějakou dovolenou,“ říká nyní Holišová. Přitom však už zase vévodí divadelnímu představení Noc na Karlštejně, kde bude celé léto hrát. Najde si krásná herečka alespoň pár dní na společný čas se svou novou láskou? A začne už, snad i díky své roli v Ulici a kvůli své mamince, uvažovat o založení vlastní rodiny? Věk by na to už rozhodně měla.

.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden