Moje sladké tajemství

Proč o ni její blízcí mají takový strach?

Herečka Tereza Brodská (52), kterou v současnosti pravidelně vídáme v seriálovém hitu Slunečná se v poslední době začíná často nořit do minulosti. Možná až moc.

Fanoušci sice oceňují, když se s nimi herečka podělí o snímky z dětství nebo o rodinné vzpomínky, její okolí ale začíná být trochu znepokojeno tím, že bývá občas až melancholická.

A vlastně se jejich obavám není co divit. Vzhledem k jejím dědičným sklonům k depresím jsou obavy jejích blízkých pochopitelné. Strašák toho, že i u ní propukne nemoc, která už dlouhé desetiletí ničí její rodinu, totiž kolem ní stále obchází.

Po slavných rodičích sdělila velký umělecký talent

Špatné geny jsou neúprosné

Stačí se podívat na to, jaké zatížení si Tereza nese ve svých genech. Její otec, slavný herec Vlastimil Brodský (†81) se v roce 2002 zastřelil poté, co už nedokázal dál vzdorovat svým depresím. A se stejným psychickým onemocněním se potýká i Terezin bratr Marek Brodský (61).

Ten se dokonce nechal slyšet, že jediný rozdíl mezi ním a jeho otcem je pouze v tom, že on ještě sebevraždu nespáchal. Kvůli tomuto výroku dokonce na čas vztahy mezi slavnými sourozenci velmi ochladly. To všechno už je samo o sobě hodně znepokojující.

Když se k tomu ještě navíc připočítá degenerativní onemocnění mozku její matky, ikony československého filmu Jany Brejchové (80), je jasné, že jakýkoliv náznam nevyrovnanosti Terezino okolí právem znepokojuje. Všichni ale přesto doufají, že se jí nakonec podaří prokletí proslulého hereckého rodu prolomit!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden