Moje sladké tajemství

Proč o zpěvačku už není zájem?

Co vše udělá pro to, aby byla znovu hvězdou?

Mohlo by se zdát, že zpěvačka Lucie Vondráčková (40) má všechno, na co si ukáže. Jenže opak je pravdou a ona se může jen užírat tím, že o ni není zájem.

Přestože se asi těžko najde někdo, kdo by neznal jméno zpěvačky Lucie Vondráčkové (40), ona sama by si svoji kariéru představovala asi trochu jinak. Jenže jak se zdá, tím, kdo jí hází klacky pod nohy, je jen ona sama. Protože, jak říkávaly naše babičky, kdo chce víc, nemá nic.

Chce být úspěšnou herečkou

Lucii totiž podle všeho zpěv tak úplně nestačí a ráda by sama sebe viděla i jako úspěšnou herečku. Jenže režiséři se zrovna nehrnou do toho, aby ji obsazovali. Ona si to vysvětluje tím, že ji všichni vnímají spíše díky pěvecké kariéře a bojí se jí pořádnou roli svěřit.

„To zpívání režisérům vadí, neboť jste více vidět a neberou vás jako čistokrevnou herečku. Jste taková ,pouliční směs‘,“ postěžovala si Vondráčková na nedostatek hereckých příležitostí.

Snad proto, že jí hraní chybí, pouští se často do realizace vlastních videoklipů. A to i v době, kdy má tenhle formát už svoji největší slávu dávno za sebou. Lucie ale jako by si nemohla pomoci a kamery se neuměla vzdát.

Všeho moc škodí

A proslýchá se, že když už není za hvězdu ve filmech či seriálech, nedopustí, aby ji někdo zastínil aspoň jako zpěvačku. To má být údajně jeden z důvodů, proč na svých klipech tak ráda a často spolupracuje s málo známými kolegy.

Její fanoušci by asi rádi věřili tomu, že je to proto, že jim Lucie chce pomoci k větší popularitě, ale pravý důvod má být podle zákulisní šuškandy právě v tom, aby byla hlavní pozornost soustředěna vždy jenom a pouze na ni. Ať už je to jak chce, jedno je jisté. Tolik klipů jako ona nikdo jiný netočí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden