Můj kousek štěstí

Proč od Gondíkové utíká manžel?

Můj kousek štěstí

Jeden důsledek jeho neustálých výletů je snad pozitivní, „ponorka“ tomu manželství asi nehrozí!

Idylický vztah jim všichni závidí, jenže možná není nic tak, jak se na první pohled zdá. Herec je čím dál častěji mimo domov a jeho žena se trápí. Rozpadá se jí další manželství?

To, co dříve působilo jako reklama na štěstí, se začíná hroutit. Jiří Langmajer (57) chytá druhou mízu a čím dál tím více času chce trávit bez své manželky.

A Adéla Gondíková to nese těžce. Už loni si stěžovala na to, že se téměř nevídají, neboť on čím dál častěji vyráží natáčet filmy do zahraničí, kde zůstává i několik týdnů.

„Byl to Island, Thajsko, teď je to Bali, a pokaždé se to o něco prodlužuje. Nejdřív to byly tři týdny, pak měsíc a teď skoro měsíc a půl. Už je to dlouhé,“ netajila se tím, že odloučení,

Zbývá vám 74% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden