Moje šťastná hvězda

Proč od ní muži utíkají?

Stále nemůže najít štěstí v lásce, i když by si oddaného partnera moc přála.

Už dlouho neměla herečka MARTINA RANDOVÁ (49) partnera. Jaký to má asi důvod? Čím muže rozčiluje, že s ní nevydrží?

Má novou roli a kariéru má rozběhnutou opravdu skvěle. Jak moc se ale hvězdě seriálu Ulice Martině Randové (49) daří po pracovní stránce, v osobním životě už to tak slavné není.

Sice má mnoho přátel a lidí, kteří ji mají rádi, ale osudová láska ji stále nepotkala. Proč, když už to vypadá, že našla toho pravého, má zlomené srdce?


Vždy přišlo zklamání

„Zažila jsem několik lásek, ale jen dvě z nich byly, jak se říká, opravdové,“ svěřila se herečka. „Víte, já jsem říkávala, že si vybírám špatné muže a přitom jsem si je vůbec nevybírala, ale prostě přišli sami,“ postěžovala.

I když ale v lásce zatím příliš štěstí nepoznala, rozhodně to neznamená, že na muže zanevřela, spíš naopak.

Chce být zase zamilovaná

Miluje prý pocit zamilovanosti a nechce se ho vzdát. Na druhou stranu si ale nechce nikoho hledat za každou cenu, a to jen proto, aby nebyla sama.

„Vždyť je to šílený, jakkoli kalkulovat, co se týče citů,“ má v tom Martina jasno. Proč ale od ní vždy ten, který se jeví jako ten pravý, uteče? Vždyť je to sympatická, úspěšná a energická žena v nejlepších letech, která má mužům rozhodně co nabídnout.

Možná je ale právě v tom problém, třeba mají muži pocit, že je vlastně Randová nepotřebuje. Že se o sebe dokáže postarat dostatečně sama. A možná také herečka působí jako žena, která prakticky nemá volný čas.

Působí jako žena, co muže nepotřebuje?

Vždyť kromě natáčení Ulice ještě hraje v divadlech a má spoustu dalších aktivit. Třeba se ale snaží mít tolik práce právě proto, aby nemyslela na to, že nežije ve spokojeném vztahu jako spousta jejích kolegyň.

Například její kolega z Ulice, se kterým v seriálu randí, Martin Finger (50), má svou rodinu a je v životě trochu jinde než ona. A podobně je na tom spousta dalších herců a hereček z nekonečného seriálu.

Že by se tak třeba seznámila s někým v Ulici, se tak rovněž zdá nepravděpodobné. Pokud už se totiž najde někdo, kdo je sám, pak se jedná většinou o mnohem mladší muže. A těžko říct, zda o někoho takového stojí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden