Moje šťastná hvězda

Proč od ní všichni muži utíkají?

Herečku BARBORU JÁNOVOU (32) trápí vztahy. Přestože je krásná a úspěšná, nedokáže si udržet žádného muže. V čem je zakopaný pes?


Muži jí doslova leží u nohou, Barbora Jánová (32) ale stále ne a ne najít někoho, s kým by jí to dlouhodobě klapalo. Ačkoli si v posledních letech prošla hned několika rozchody, v hledání nehodlá přestat. Dočká se šťastného konce?


S básníkem to vypadalo slibně


Ještě před dvěma lety zářila herečka ze Slunečné štěstím po boku mladšího nadějného básníka Vítězslava Bečky (27).


Ačkoli si od jejich vztahu hodně slibovala, protože přišel ve chvíli, kdy to nejméně čekala, a báječně si rozuměli, nakonec přiznala, že se jejich partnerství přetavilo spíše v kamarádský vztah. A to jen krátce poté, co se společně sestěhovali.


Je s ní život opravdu tak hrozný, či měla jen smůlu?

Ani s hercem to nevyšlo

O moc lépe nedopadl ani románek s hereckým kolegou Ladislavem Ondřejem (30) z konkurenčního seriálu Ordinace v růžové zahradě. Milenci spolu spolu byli pouhého půl roku.

O konci jejich lásky se spekulovalo už dávno předtím, než odletěla do Dominikánské republiky natáčet reality show Survivor. Po jejím příletu šli oba s pravdou ven a rozchod potvrdili. Co ale bylo za krachem vztahu tentokrát, to ani jeden z nich nepřiznal.

Dost možná v tom byl ale někdo třetí. Jen několik týdnů nato, byla totiž představitelka zákeřné Sylvy spatřena při romantické procházce s dalším slavným kolegou. A nevypadalo to, že jde jen o kamaráda. 

Co mezi nimi bylo, se dodnes neví

Dotyčným byl sympatický moderátor Tomáš Novotný (40). Ani jeden z nich vztah nevyvrátil, ale ani nepotvrdil. Ovšem jak rychle to začalo, tak rychle to také mělo skončit.

Říká se proto, že se drobná brunetka možná až moc snaží o to někomu patřit, až tím vždycky všechny odradí. Poučí se někdy? To se teprve uvidí v časech budoucích.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden