Moje šťastná hvězda

Proč od sebe Mahulena Bočanová odpuzuje muže?

Hledá spíš chvilkové známosti

Mohlo by se zdát, že jako krásná žena dostala MAHULENA BOČANOVÁ (49) od života všechno, co chtěla, rovnou na stříbrném tácku. Dostala mnohé, na stříbře to ale rozhodně vždy nebylo. Občas jí osud své dárky zabalil do pěkně ušmudlaného papíru.

.Fyzické vybavení a zajímavá tvář ji určily pro herectví a uplatnění v uměleckém světě. Začala studovat DAMU. Chopila se prvních filmových příležitostí, ale narazila na režiséry, kteří chtěli, aby se před kamerou svlékala. Dokonce se jeden národní umělec nechal slyšet, že když se jí to nelíbí, může jít pracovat na poštu. Tam se nevydala, zato už při studiích hostovala v Národním divadle, kde pak na dva roky zůstala. Pak nastoupila do Činoherního klubu, kde hraje dodnes.

Nevěří si

Přes všechny úspěchy si pořád nemohla zvyknout na to, že zkrátka není jako ostatní. Divadlo hrála od svých 18 let s výjimkou tří roků, kdy utekla od české reality a trucovala si na Kypru. Svou revoltu proti světu ztvrdila ještě unáhleným sňatkem s kontroverzním podnikatelem.
Manželství se však za velmi krátkou dobu rozpadlo a herečka se začala smiřovat s tím, že prostě s davem nesplyne už asi nikdy.

Osudový muž

Pak potkala svou druhou velkou lásku, hudebního bosse VIKTORA MRÁZE (50), a provdala se podruhé. Měla pocit, že on je ten pravý, obzvlášť když se jí narodila dcera MARINA (14). Rodina se usadila v Čičovicích a vše se zdálo být zalité sluncem. Velmi hořká pilulka přišla neočekávaně v podobě lásky jejího manžela Viktora Mráze ke zpěvačce MARTĚ JANDOVĚ (42), která Mahuleně manžela odvedla. Rozvod byl neodvratitelný. Celá situace byla o to horší, že dcerka trpí od narození lehkou mozkovou dysfunkcí. Roztomilá blondýnka dnes sice chodí do speciální školy, ale od svých vrstevnic se liší pramálo. Dlouho nebyla herečka ochotná přiznat, jak moc s ní rozvod zamával. Skončila u psycholožky a deprese, které přišly, krotila sedativy. „Mrzí mě, že nám to s Viktorem nevyšlo, ale ze srdce mu přeji, aby byl šťastný po boku jiné ženy,“ řekla tehdy ještě nezadaná Mahulena. „Lásce se nebráním. Naopak si přeji, abych se opět doopravdy zamilovala a byla upřímně milována.“

Nečekaná rána

Po rozvodu byla Mahulena nějaký čas sama. Žila ve společném domě se svým rozvedeným manželem a snila sen o vlastním domku. Pak ale ve společnosti představila svého nového přítele, modela MARTINA ČERNÉHO (41). Byla přesvědčená, že on je ten pravý.
Ale zanedlouho přišla ledová sprcha.

Podraz na Mahulenu

Černý čekal dítě, jenže ne s herečkou, která by si ho však bývala velmi přála. Naletěla muži, který ji s úspěchem několik měsíců vodil za nos a žil dva životy. Současně s populární Mahu ještě udržoval dvanáctiletý poměr s přítelkyní, se kterou vychovával už jedno dítě a počal druhé. Jeho druhý vztah prozradila média. Černý zareagoval velmi obratně s tím, že o žádnou lásku s Bočanovou vůbec nešlo, že to bylo pouze hezké přátelství. Dokonce se nechal slyšet, že Mahulena vypadá jako transsexuál, se kterým to nemyslel vážně. „Nevím, jak si to paní Bočanová přebrala, ale rozhodně bych to nenazýval vztahem, láskou. Nejsem totiž takového ražení, abych byl na takovou věkovou kategorii.“ Kamarád Černého o něm řekl, že se mu zalíbil svět celebrit, začal se do  něj tlačit a své přítelkyně využíval. Tenkrát herečka debakl vyřešila tak, že odjela do Itálie.

Otevřená kapitola

Herečka je obklopena mnoha ctiteli, ale žádný z nich se zatím nestal jejím mužem číslo 1. Dnes už připouští, že se jí žije bez stálého partnera docela dobře. Jediné, co jí schází, je víc volného času. Pracuje, hraje, moderuje, aby dopřála dítěti jen to nejlepší. „Se mnou je to těžké. Hodně pochopím, odpustím, všechno zvládnu sama a po lidech bych chtěla, aby na tom byli aspoň trochu podobně.“ Je otázka, zda se jí s tímto postojem nějaký protějšek podaří ještě najít. Pokud tedy o něj bude stát.

S Viktorem Mrázem má Mahulena dceru.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden