Moje šťastná hvězda

Proč od sympatické herečky chlapi neustále utíkají?

Moje šťastná hvězda

Jen o jediném muži si myslela, že by s ním mohla zestárnout a mít děti, ten ji však hluboce zklamal! Nese si v sobě z minulosti něco, čím pány tvorstva odrazuje?

Přestože má MARTINA RANDOVÁ (50) jasno o tom, jaký by měl její přítel být, a očekává ho s otevřenou náručí, toho pravého stále ne a ne najít. Avšak nevzdává to a se samotou se smířit odmítá.

Mnoho lidí se mylně domnívá, že Martinu Randovou (50) během jejího života láska ještě nepotkala. Pravda to ale není. Zase tak zle na tom prý po milostné stránce nebyla. Prožila hned několik vztahů, ale jen dva byly, jak se tak říká,  opravdové. Proč to Randové nevyšlo, když je očividně vážnému vztahu otevřená?

Přitahuje jen špatné typy 

Svou smůlu na vztahy vidí hvězda seriálu Ulice celkem jasně. „Víte, já jsem vždycky říkávala, že si vybírám špatné muže, a přitom jsem si je vůbec nevybírala, ale prostě přišli sami,“ vysvětluje herečka s tím, že ty dvě skutečné a silné lásky jí

Zbývá vám 89% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden