Moje šťastná hvězda

Proč odmítla návrat do Ulice?

Kariéra krásné Sary Sandevy (24), která na sebe upozornila asi nejvíce v nekonečné Ulici coby holandská studentka Skyler, stoupá strmě vzhůru.


Dokonce se jí podařilo prosadit i v zahraničí, kde si zahrála v několika filmech. A není divu, že tak asi pomalu zapomíná, díky komu se vlastně dostala do povědomí veřejnosti.


Postava Skyler se totiž opět vrací do Ulice a pozornému oku diváka zcela jistě neuniklo, že ačkoli je herečka Michelle Hansen (29) Sandevě velmi podobná, jde o někoho jiného. 


Seriál pro ni skončil


Krásná brunetka totiž nabídku televize Nova vrátit se do oblíbeného projektu s díky odmítla a zklamala celou řadu svých fanoušků.


Sandeva připustila, že jí Ulice v začátcích dala opravdu strašně moc, ale už když před lety požádala o ukončení, cítila, že přišel čas  posunout se zase o kus dál. Nikdy svého kroku prý nelitovala.


Někteří si ale samozřejmě myslí, že v tom má tak trochu prsty i její partner, herec Jakub Prachař (38), který jí údajně naznačil, že by pro ni byl návrat do seriálu krokem zpátky. A nejraději by ji prý viděl v nějakém kvalitním filmu a ještě lépe v hlavní roli. No uvidíme, zda se dočká.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden