Moje šťastná hvězda
Proč opět zrušila svatbu?
Do jejich velkého dne jim pokaždé něco skočí. Nedělá to ale Alice záměrně?
Proč opět zrušila svatbu?

Ještě nedávno plánovala veselku, teď ji ALICE BENDOVÁ (49) odložila. Její partner MICHAL TOPOL (36) se tak ani napodruhé nedočkal. Spekulace o krizi jejich vztahu nabírají na obrátkách.

Její partner je o třináct let mladší. Alice Bendová (49) se musí pořádně ohánět, aby zůstala pro Michala Topola (36) atraktivní a žádoucí. Zatím se jí to daří na výbornou i díky estetickým zákrokům, o kterých otevřeně hovoří. Brzy ale nemusí ani to stačit.

V zákulisí českého showbyznysu se totiž povídá, že se Topol za pěknou ženou moc rád podívá. Ostatně, který chlap ne. Bendová to ale prý vidí jen velmi nerada a už kvůli tomu měla vzniknout nejedna scéna. Svatbu už přitom plánují téměř dva roky.

Poprvé se měli vzít loni na podzim, ale podle svých slov řešili, jestli se vezmou v Česku nebo v zahraničí. Den D odložili na letošní rok s tím, že si vše pořádně promyslí. A zjistili, že nemají čas na to, aby si řekli „ano“.

Bojí se, že když ji bude mít Topol jistou, začne chodit na zálety?

Fanoušci herečky si tak logicky pokládají otázku, zda se Bendová vůbec chce vdávat a chytrými tahy jen neudržuje Topola v napětí. Pokud by ji dnes rozzlobil, poslat k vodě ho může mnohem snadněji, než kdyby byli manželé.

Plánuje útěk?

Navíc Bendová vlastní celou řadu nemovitostí, které teď prodává. Plánuje snad definitivně opustit Česko? Buď jak buď, podle jejích slov má jít „o něco velkého“. I kvůli tomuto pracovnímu vytížení se nechala slyšet, že svatba letos už určitě neproběhne.

Jak dlouho ho chce napínat?

Co tedy bude dál? Odstěhuje se celá rodina na Kanárské ostrovy, kde bude Bendová Topola dalších několik let napínat a mávat mu před nosem příslibem svatby? První část věty moc pravděpodobná není.

Spíš to vypadá, že ve Španělsku budou podnikat a prodlužovat si dovolené, což už dnes dělají. Ovšem to, že si ještě nějakou dobu budou o svatbě jen povídat, samozřejmě možné je. Bendová sice riskuje, že Topolovi dojde trpělivost, ale pokud je to za cenu toho, že prodejce automobilů seká latinu a nechodí na zálety, je to opodstatněný risk.

Čeká na nabídku

Kromě toho Bendová nehodlá na hřebík pověsit ani hereckou kariéru. I když teď nic netočí a věnuje se svým nemovitostem a sociálním sítím, do budoucna by si ještě zahrát chtěla. Snad se někdy dočká a nedopadne to jako s tou veselkou.

Předchozí článek
Další článek
Související články
Není žádné tajemství, že má hvězda seriálu Jedna rodina Chantal Poullain (67) francouzský původ. V České republice žije ale už mnoho let, a dokonce v ní prožila i svou doposud nejsilnější lásku. Patnáct let totiž byla manželkou herce Bolka Polívky (74). Stále se říká, že se s rozvodem nesmířila a potají si na exmanžela myslí. Jenže ten je už ženatý a nevypadá to, že […]
Herečka ze seriálu Hospoda, který je tradičně o letních prázdninách hitem televize Nova, si prý našla muže. Zuzana Bydžovská (62) si soukromí úzkostlivě střeží, přesto prosákly informace, že se po jejím boku objevuje sympatický, pravděpodobně starší chlapík. Není úplně jasné, jestli je to „jen“ kamarád, který jí zpříjemňuje těžké chvíle samoty, nebo spolu dokonce žijí. […]
O krizi mezi Janou Bernáškovu (43) ze seriálu ZOO a režisérem Rudolfem Merknerem (52) se mluví už jistý čas. Mnozí myslí, že za tím je žárlivost jejího muže, jenž se jen těžko vyrovnává s tím, že má doma krásku, o kterou je velký zájem. Další zdroje prozradily, že dvojici zasadilo ránu i společné natáčení filmu Jak přežít […]
Moje šťastná hvězda / 26.7.2024
Na filmovém festivalu v Karlových Varech všechny překvapil moderátor Leoš Mareš (48), který se obarvil na blond! Vedla ho k tomu touha si to jednou zkusit. Co ji naštvalo? Jeho žena, bývalá módní redaktorka Monika Marešová (42), ale nadšená nebyla, a dokonce svému muži vyčinila za bývalou manželku! Nejenže by si ho přála jako tmavovlasého a dlouhovlasého, také Monice […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz