Moje sladké tajemství

Proč panuje v rodině napjatá atmosféra?

Úspěšná herečka ze seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 Jana Stryková (39) je zároveň maminkou syna Jáchyma (5) a s odstupem času přiznává, že nebylo rozumné s prvním miminkem tak dlouho otálet. Byl to ale následek toho, že jí všichni svými negativní zkušenostmi z mateřství jednoduše od těhotenství odradili.

I když si ale později uvědomila, že to není tak hrozné, druhé miminko zatím s partnerem Matějem Matuškou (39) neplánuje. Jako otce si ho ale nemůže vynachválit, a dokonce se svěřila s tím, že jako rodič funguje mnohdy lépe než ona sama, především má pak pevnější nervy.

Není tak pro ně problém se ve výchově střídat, což jim dovoluje také pokračovat ve svých pracovních kariérách. Zdá se tak, že je pro ně už vlastně péče o jednoho syna naprostou rutinou a možná je tak trochu škoda, že je s ohledem na případné druhé společné dítě Jana tak skepticky naladěná.

„Nic neplánuji,“ přiznala Stryková, která už prý má problém s tím, že tráví v divadle mnoho večerů, a tak se jí po synovi stýská a dokonce má prý často i výčitky svědomí. Třeba tak v budoucnu svůj názor změní a uvědomí si, že by byla škoda, kdyby Jáchym zůstal jedináčkem.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden