Můj čas na kafíčko

Proč pořád komanduje muže?

Sympatická herečka Ljuba Krbová (61) je už stálicí seriálu Ulice. Kvůli tomu nemá moc času na manžela. Když jsou s Ondřejem Neffem (74) ale spolu, stojí to za to. Temperamentní Ljuba ho totiž nenechá ani chvíli vydechnout a prý ho často sekýruje. Co všechno mu provádí?

Sympatická herečka a velká hvězda seriálu Ulice Ljuba Krbová (61) má práce nad hlavu, a tak často zanedbává svého manžela Ondřeje Neffa (74). Přiznává, že je někdy až moc temperamentní a manžel její vražedné tempo nestíhá. Je to velmi energická žena, která miluje dobrodružství a cestování. S Ondřejem jsou hodně odlišní, což mu hodně vadí! Zpočátku se snažil svou ženu následovat, ovšem docházejí mu síly a už má raději svůj klid.

Plánování společných aktivit je tak pro ně čím dál složitější. Herečka přiznává, že často sní o tom, jaké by to bylo, kdyby s manželem o několik let omládli. Žádné nemoci by jim už nebránily v dobrodružných cestách po celém světě, společných toulkách přírodou a oblíbeném focení míst, která nejsou pro lidi snadno dostupná. To ovšem ale už není nic pro Ondřeje, a tak Ljuba letos podnikla velmi netradiční a exotickou výpravu úplně sama.

Cesta za zážitky se změnila v drama!

Rozhodla se letět do Asie, konkrétně do Fanských hor. Ovšem hned na letišti zažila drama jako z filmu. Na letišti v Pekingu zůstala totiž trčet úplně sama. „Měl mě někdo vyzvednout, ale nepřijel pro mne. Do toho mi úplně zkolaboval mobil,“ popsala šílené okamžiky herečka. „Měla jsem pocit, že zešílím hrůzou, ale musela jsem si nějak poradit,“ prozradila. Ani samotný pobyt nebyl pak žádný med. Proč? Herečka totiž počítala s tím, že se s místními dorozumí anglicky, jenže to se spletla.

Nikdo totiž ve Fanských horách nemluví jinak než rusky. Navíc tam nefungují off-line mapy a internet skoro nikde nefunguje. I když to bylo chvílemi nad její síly, vše nakonec zvládla. Příští cestu osamělé ženy do divočiny si pořádně rozmyslí! Herečka je už dlouhé roky spojena s rolí Aničky Liškové v nekonečném seriálu Ulice. Její postava si toho už vytrpěla nespočetně. Málokdo ví, že ani její představitelka to ve svém životě neměla vůbec jednoduché.

Dlouho ji trápilo, že nemá velkou rodinu

Jako malá si Ljuba přála mít hodně dětí, jenže to se jí nesplnilo. Má jen jedinou dceru Annu Marii Landor (32). To ji dlouho trápilo a doufala, že bude mít alespoň dvě děti. To jí osud ale nedopřál, a tak se o to víc raduje z malého vnoučka Eliáše (1). „Je to krásný pocit být babička. Všem to doporučuju a moc se těším na to, až trochu vyroste, že budu mít parťáka. Budu ho učit mít rád přírodu, jezdit na kole a na lyžích,“ plánuje si herečka a už promýšlí i výchovnou taktiku. „Budu důsledná babička, ani ne přísná ani rozmazlovací,“ dodala. Prý stejně přistupovala i k dceři, kterou má s bývalým manželem, ortopedem Ivanem Landorem (63).

Jejich rozvod tehdy proběhl absolutně klidně, bez hádek, házení špíny a emocí. Rozumně se domluvili, a tak to ani její dceru nijak negativně nepoznamenalo. Poté byla nějaký čas vdaná za kameramana Kristiána Hynka (74). Teprve na třetí pokus se dala dohromady se svým nynějším manželem Ondřejem Neffem. Proslýchá se, že jim to doma v poslední době ale příliš neklape a stále krásná a temperamentní herečka má prý blízko k jednomu ze svých mladších kolegů.

Bude nevěrná muži s mladším kolegou?

Obecně se totiž prý necítí moc dobře ve společnosti svých vrstevníků, kteří jsou často už velmi usedlí a jejich jedinou zábavou je sledování televize z gauče. Proto prý ocenila, když o ni mladší kolega projevil zájem.

Dokonce už se společně měli domluvit na tom, že by absolvovali nějaký výlet do přírody spojený s fotografováním. Zatím to prý bere jako přátelství a rozhodně nemá v plánu, aby její vztah s mladším mužem přerostl kamarádské hranice. Někdy se ale může stát, že tomu člověk jen těžko zabrání. I to prý Ondřejovi, který vnímá, že se mu manželka začíná vzdalovat, předhazují i jeho kamarádi.

Zamiluje se herečka do mladého a přitažlivého kolegy? Manžel jí zatím prý nechce nic zakazovat, protože tuší, že by tím manželku od sebe spíše ještě více odehnal. Samozřejmě ale má obavy, aby se s kolegou Ljuba nezačala scházet častěji a nakonec se s ním nedala dohromady. I proto se prý v poslední době snaží vymýšlet různé společné aktivity, aby svou ženu k sobě zase přitáhl. Dobře ví, že o vztah je třeba pečovat, jinak se může ztratit tak rychle, že si to ani nestačí uvědomit.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden