Můj čas na kafíčko

Proč před všemi Březinová tají současného milence?

To, že se zpěvačka Marcela Březinová (57) po tragické sebevraždě manžela, režiséra Zdeňka Švarce (†57), rozhodla opět pustit do dalšího milostného dobrodružství, je už víc než jasné. Proč se ale nechce se svým novým objevem pochlubit na veřejnosti? A co víc! Neprozradí ani nic z jeho soukromí.

„Vždyť bez chlapů to nejde! Přátelím se s jedním mužem, ale není potřeba to ventilovat,“ brání se Marcela zarytě všem dotěrným otázkám. Říct nechtěla dokonce ani to, z jakého oboru její nový přítel je nebo kolik mu je let. „To u mě nehraje roli. Jestli je mu dvacet, nebo sto dvacet, je úplně fuk,“ vystartovala podrážděně na první našlápnutí. Má snad přítel něco, co musí zůstat utajené před celým světem?

Ještě jedna svatba?

Ať už je to cokoli, sympatické zpěvačce to očividně vůbec nevadí. Dokonce zvažuje, že by se ještě jednou nechala přemluvit a stoupnula si před oltář. „Nevím, ale já ten papír vlastně ani k ničemu nepotřebuju. Potřebuju to sdílení, dobré popovídání si, to je pro mě strašně důležitý,“ kličkuje. Jak by se asi na nového, ať mladého, nebo staršího tatínka koukaly její dvě dospělé děti, dcera Vanda (22) a syn Jan (24)?

Místo prášků raději víno

Svojí vlastní mamince i zesnulému manželovi Zdeňkovi už jejich nečekaný odchod ze světa dávno „odpustila“. Oba si tehdy vzali život a nechali tu Marcelu na všechno úplně samotnou. Ale vzpomínky hlavně na jejího partnera ji přesto neustále pronásledují. Podaří se nakonec novému nápadníkovi prolomit ledy a zaplnit dostatečně místo v jejím prázdném srdci?„To víte, že člověk pořád srovnává. Se Zdeňkem jsme byli spolu dlouho. Ale musíte být otevřená. Jenže já jsem v tom- hle stará škola, to je peklo,“ přiznala na rovinu zpěvačka. Uplynulo sice už šest let od jeho smrti, a jak sama tvrdí, hrany se stále obrušují, ale sama doma by prý  nevydržela, takže by si šla zazpívat třeba do lesa. Ještě, že měla jedno ze svých vystoupení. Prášky jí naštěstí nic neříkají. Žádné totiž údajně tehdy nebrala a radši dala přednost kvalitnímu chardonnay. Bude zpěvačka konečně zase šťastná?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden