Můj čas na kafíčko

Proč před všemi utajili svatbu?

Herečka Tatiana Vilhemová (40) a její partner, herec a zpěvák Vojtěch Dyk (33) všechny své kolegy a fanoušky šokovali utajenou svatbou. Místo očekávaného rozchodu, o kterém se už dlouho spekulovalo, si řekli ANO. Čekají dítě?

Oblíbený herec a muzikant Vojta Dyk (33) se s herečkou Tatianou Vilhemovou (40) tajně vzali. Romantická, malá svatba proběhla 1. máje nedaleko Uherského Hradiště na Jižní Moravě. Místní obyvatelé se o svatbě slavného páru dozvěděli, až přímo před konáním celé parády, když se náhle začaly sjíždět autobusy se svatebčany.

Překvapivou novinkou se Vojta Dyk pochlubil na sociální síti. „Všem, kteří přejí lásku, zpíváme do světa, že jsme se 1. 5. 2019 oddali! Vojtěch Dyk a Tatiana Dyková,“ napsal na svůj Instagram a přidal snímky z jejich velkého dne. Po devíti letech se vzali v malé obci Blatnice pod Svatým Antonínkem na kopci, kde je známé poutní místo. Svatba byla přísně střežena bodyguardy, aby nikdo jejich velký a slavný den nenarušil.

Romantickou svatbou na prvního máje překvapili.

Co se náhle změnilo?

Hodně se v posledních měsících spekulovalo nad tím, jestli jsou Táňa s Vojtou ještě spolu, a tak slavná dvojice všem pochybovačům tajnou svatbou vytřela zrak. Vojta se měl prý na čas dokonce odstěhovat ze společného bytu. Všude chodil sám a při otázce na Táňu byl nezvykle podrážděný. Otazníky se vznášely nejen nad tím, že se spolu skoro neukazovali na veřejnosti, ale také nad chováním Vojty. Ten se v soutěži The Voice prezentoval s humorem jako svobodný mládenec.

Dokonce měl nevhodné narážky na soutěžící něžného pohlaví, s kterými si občas velmi rád zalaškoval. Táňa si to však nenechala líbit a doma to prý Vojta od ní pořádně schytal. Mohl to být poslední hřebíček do rakve jejich vztahu, ale nebyl. Naopak. Vše zachránili májovou svatbou.

Tvoje tvář má známý hlas jí přinesla slávu.

Vášnivá objetí

O tom, že se jejich vztah změnil, svědčilo i jejich chování z poslední akce. Na premiéře filmu Teroristka, kde Táňa hraje starostku, jejich rozpadlý vztah dostal nový směr. Nejdříve spolu zhlédli novou černou komedii, a pak se oddávali vášnivým radovánkám na baru.

Zpěvák tak pod dlouhé době přišel herečku osobně podpořit. Táňa se vyfikla, oblékla si elegantní bílou róbu. Vojtu to nadchlo a dával jí to patřičně najevo. Nejdřív ji vyzval k tanci, a pak se oba zamilovaně ploužili po improvizovaném parketu a házeli po sobě laškovně očkem.
Táňa navíc Vojtu provokovala, když se před ním natřásala a hrála si při tanci s kapesníkem. Nakonec se na sebe vrhli, a vášnivě se líbali. Smáli se jako dva puberťáci a tulili se k sobě jako by spolu chodili pár měsíců.

S exmanželem problém s otěhotněním neměla.

Návrat kvůli dítěti?

Není žádným tajemstvím, že Vojta se od své původní rodiny kvůli životu s Táňou poněkud vzdálil. Herečka se rozhodla jednat a vyrukovala se svatbou, která jejich vztah stvrdí. Vojta ji prý už několikrát žádal o ruku, ale ona si nebyla jistá, jestli to myslí vážně.Táňa prý navíc uvažuje i o čtvrtém dítěti, které by je ještě více spojilo, jenže dovolí to její zdravotní stav? Před lety prodělala těžký zánět mozkových blan, s kterým se půl roku léčila.

Bude to konečně vytoužená holčička?

Všichni se o ni strachovali, protože Tatiana se nemohla ani pohnout. Její syn Alois (6), kterého má právě s Vojtou, byl tak trochu zázračným dítětem, protože otěhotnět po tak vážné nemoci bylo takřka nemožné. Táňa si ale vždycky přála holčičku, kterou stále nemá. Navíc její věk už také není zrovna zárukou snadného početí dalšího dítěte. Ale je problém otěhotnět jen u ní? Vojta nedávno sdělil šokující zprávu o jeho plodnosti.

V jednom rozhovoru otevřeně přiznal, jak se věci mají a promluvil o svých intimních problémech. Před rokem mu prý postupně sestoupila varlata. Nejprve mu sestoupilo jedno a po půl roce druhé. Možná právě proto zatím nemohou počít další dítě. Všichni si mysleli, že chyba je na její straně, ale možná je to jinak.

Opravdu stačí mít jen talent?

Svatba jako náplast na velkou krizi?

Podle lékařů je totiž po prodělaném zánětu mozkových blan často problém otěhotnět, a dokonce může ovlivnit donošení zdravého dítěte. Přitom herečka v minulosti problém otěhotnět neměla. Když byla vdaná za producenta Pavla Čecháka (44), porodila syny Cyrila (11) a Františka (14). Je obdivuhodné, že Vojta o všem otevřeně promluvil, i když riskoval, že může být středem posměšků. Podaří se jim už brzy počít čtvrtého potomka? Nebo už je na cestě?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden