Moje šťastná hvězda

Proč s Jitkou Schneiderovou nevydrží žádný muž?

Je nesnesitelná?

Od rozvodu s DAVIDEM ŠVEHLÍKEM (44) se po boku JITKY SCHNEIDEROVÉ (43) vystřídalo několik mužů. Nyní už něco málo přes rok randí s LUKÁŠEM, o němž dlouhou dobu tvrdila, že je pouhý kamarád. Zřejmě nechtěla do světa vytrubovat, že má stálého partnera, dřív než projde jejím náročným testem.

Co se týče svého soukromí, je herečka velmi skoupá na slovo. Nerada se s národem dělí o to, s kým žije, jak dlouho s ním je, nebo například čím se její milý živí. I proto se o jejím současném příteli ví pouze to, že se jmenuje Lukáš a že s ním Jitka randí minimálně od loňského léta.

Neustál její povahu?

V té době ale byla oficiálně spojována se zámožným podnikatelem DAVIDEM CÍSAŘEM (43), který údajně stál za krachem jejího dlouholetého manželství s hereckým kolegou Davidem Švehlíkem. Když tedy vysoký mladík s plešatou hlavou začal Schneiderovou všude doprovázet, nemohla se ubránit dotazům, co je to za nový objev. „Nehodlám řešit kdo to je. Nezlobte se,“ jenom odsekávala herečka. Nyní se ukázalo, že je to vlastně její milovaný partner. Proč dala tak najednou podnikateli vale? Podle všeho to vypadá, že Císař od Schneiderové utekl sám. Herečka se totiž nyní neobvykle otevřela a vyzradila na sebe, že je pěkný generál a často i dost nesnesitelná, což asi jen tak někdo neustojí, alespoň ne dlouhodobě.

O novém partnerovi nechce nic říct.

„Bývala jsem i mnohem prudší,“ nechala se slyšet Jitka s tím, že dnes se snaží trochu krotit. I tak se za své dirigování neubrání posměchu blízkých přátel. „Mí kamarádi kolegové si ze mě dělají legraci, že přijelo Německo a režíruje,“ líčí se smíchem herečka, která zřejmě právě tímto svým přístupem od sebe Davida odehnala.

Má výdrž

O to je raději, že má nyní po svém boku muže, který ji bere takovou, jaká je. „Je dobrý, když se s někým člověk seznamuje, ukázat mu prvně i ty negativní stránky. Říct mu: „Takhle je to i blbý se mnou,“ nastiňuje Jitka, že se Lukášovi nejprve ukázala v tom nejhorším světle a jen čekala, jak s tím on naloží. A naštěstí pro ni se partner nezalekl a zůstal s ní. Jitka se totiž netají tím, že podle ní lidí, kteří dokážou žít v trvalém vztahu není moc a velmi těžko se potkávají. „Takoví ti, co vydrží i přes nějaké malé škobrtnutí, co se dějí i mezi letitými blízkými kamarádkami a dokážou si ty věci říct, vysvětlit si to a stojí jim to za to,“ upřesňuje Jitka, jejíž vyvolený do této kategorie určitě patří. U svého nového partnera prý našla důvěru, respekt a pravdu, což si na něm velmi cení. Jak to tak vypadá, Lukáše hned tak herečka měnit nebude a rozhodně asi udělá vše pro to, aby si ho udržela, co nejdéle to půjde. Možná to bude právě on, kdo ji opět odvede k oltáři...

Když chodila s Císařem, spekulovalo se o tajném sňatku!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden