Moje šťastná hvězda

Proč s ní žádný chlap nikdy dlouho nevydrží?

Moje šťastná hvězda

Je herečka opravdu celé ty roky sama a už ani nedoufá, že by se to mohlo někdy změnit, nebo si jen úzkostlivě střeží své soukromí a partnera se jí daří dokonale tajit?

Křehká blondýnka SABINA LAURINOVÁ (50) prožívá jedno milostné zklamání za druhým. Po letech se jí sice podařilo prolomit profesní smůlu, stále však bojuje se samotou. Dočká se někdy toho pravého, s nímž bude moci zestárnout?

Co se týče milostného života, je Sabina Laurinová (50) skoupá na slovo, a pokud nemusí, neprozradí vůbec nic. Podle všeho k tomu má ale dobrý důvod. Není totiž žádným tajemstvím, že se jí v posledních letech nedařilo navázat žádný pořádný vztah, který by vydržel déle než pět let.

Snad i z toho důvodu se herečka tváří velmi tajemně, když dostane otázku na tělo ohledně lásky. „Nemluvím o tom,“ uvedla už před lety a od té doby se to moc

Zbývá vám 91% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden