Můj čas na kafíčko

Proč se Batulková modlila za své zranění?

Herečka a vítězka  jedné z řad oblíbené taneční show StarDance Dana Batulková (60) po letech přiznala, že když na nabídku tancovat v  populárním pořadu kývla, po zbytek soutěžních večerů si tajně přála, aby se zranila! Z jakého důvodu se tehdy před deseti lety takhle nesmyslně rouhala? „Vůbec jsem netušila, co taková soutěž obnáší.

A když jsem to zjistila, modlila jsem se, aby se mi něco stalo a já mohla odstoupit,“ přiznala Dana s tím, jak náročné pro ni byly každodenní tréningy. Dodnes přitom s jejím tehdejším tanečníkem a choreografem Janem Onderem (33) občas ještě obráží plesy a společenské akce a za své malé tanečními vstupy mají slušné peníze.

Vytrácí se jí ze vztahu vášeň?

A jak to má herečka s láskou? I přesto, že spolu s jejím přítelem a ředitelem Městských divadel pražských Ondřejem Zajícem (46) žijí už třináct let, občas se k němu ve společnosti chová jako k cizímu a raději se věnuje své dceři Marianě (23). Mladší dlouholetý partner s ní žije roky jenom takzvaně na psí knížku, ale o žádné svatbě prý zatím rozhodně nemůže být řeč. Naposledy vyrazili společně do kina, kde ale mezi svá VIP sedadla dali jako hradbu odložené zimní bundy. Dana i dcera se pak na přítomné fotografy usmívaly, ale jejich mužský doprovod jako by pro ně ani neexistoval.

Dokáže se bránit vlastním tělem!

Z blonďaté herečky se zkrátka a dobře stává pěkná rebelka. To dokázala i na demonstraci u nich doma v Kolodějích, na východním kra- ji Prahy, kde žije na rodinném statku. Nezdráhala se bránit ještě s dalšími občany vlastním tělem místní kruhový objezd, který má být až do května mimo provoz z důvodu rekonstrukce kanalizace. Ke všemu se také zapojila svým podpisem i s celou svou rodinou do petiční akce. Těžko odhadovat, co je schopná temperamentní dračice vymyslet příště. Jisté je jedno. Vlastní rodina i její nejbližší přátelé si s ní asi ješ- tě dost užijí! Kdo to od ní pro změnu schytá zase příště?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden