Moje šťastná hvězda

Proč se Bočanová tolik bojí o dceru?

Její dcera Marina (22) trpí autismem a jsou chvíle, kdy to s ní Mahulena Bočanová (57) nemá jednoduché. Herečka prosí o pomoc, o svoji životní parťačku se moc bojí.


Už dvakrát musela Mahulena Bočanová (57) svoji dceru oživovat. Přitom k tomu, aby bylo blízko k tragédii, se nemusí dít nic prvoplánově zlého. Márinka (22) se totiž začne dusit ve chvíli, kdy dostane záchvat smíchu.


S trochou nadsázky se tak dá říct, že ji ohrožuje vše, co ji zároveň rozesměje. Herečka přiznává, že dnes už mladá žena, kterou má s podnikatelem Viktorem Mrázem (56), je jiná.


dcera Márinka (22).

Strč jí hlavu do mrazáku

Podle herečky má však dobré srdce a pro Bočanovou je vším. Tráví spolu téměř veškerý volný čas, jsou nejlepší kamarádky. Před pár dny ale Bočanová na sociální síti zveřejnila prosbu, zda někdo neví, co dělat, když se člověk začne dusit v záchvatu smíchu.

Byla v koncích. Což je samozřejmě pochopitelné, když se bojí o život dcery. Popsala, že nejde o to, že by dcera měla něco v krku, co by se tam zaseklo, ale že se zkrátka nemůže nadechnout. Možná nejzajímavější poznatek přidala dcera Oldřicha Víznera (77).

„Já to mívám kvůli astmatu. Pokud nemám Ventolin, strčím hlavu do mrazáku a pomalu dýchám, zklidňuju dech. Fakt to pomáhá, jednou jsem se málem udusila ze smíchu a mrazák mě zachránil,“ radila Rozálie (46).

Zaslouží si obdiv

Všichni doufají, že Bočanová nebude muset použít žádnou metodu na záchranu života dcery, protože Márinka případné další záchvaty ustojí. Na druhou stranu vždycky je dobré vědět, co dělat v případě nejvyšší nouze.

V redakci jsme se každopádně shodli, že si herečka zaslouží obrovský respekt a úctu za to, jak se o svoji dceru stará. Spousta lidí už by to dávno vzdala. Přitom je na vše většinou sama, její vztahy bohužel nemají příliš dlouhého trvání.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden