Moje šťastná hvězda

Proč se Chýlková neukazuje s Krausem?

Krize slavného páru?

Čím dál více půvabnější herečka IVANA CHÝLKOVÁ (52) nemůže chybět na žádné společenské akci, která mámí luxusem a oslňuje módou. Proč ji ale jako jiné partnerky nedoprovází její vyvolený JAN KRAUS (62)?

Módní přehlídky, možná i prázdné tlachání o ženských libůstkách, které mužům nic neříkají. A je jasné, že takovému tvrďákovi, jako je Kraus, obzvlášť. Přesto se ale někteří partneři uvolí a svoji milou na tuto společenskou akci doprovodí. Rázného moderátora jsme ale po boku jeho Ivanky hledali marně.

Neskřípe to mezi nimi?

Jedině přehlídka jídla Kraus a Chýlková patří mezi nejstabilnější páry, ačkoli se prý stále nevzali a ačkoli jsou v lecčem rozdílní. Nepochybně mají odlišný názor na módu, jistou rozdílnost můžeme spatřit i v přístupu k tzv. domácím povinnostem. Ivanka rozhodně není tou dámou, která by se ráda stavěla k plotně, což Kraus vtipně komentuje i ve svých pořadech.

Co mu zbývá? Možná tedy, kdyby se místo manekýn procházely po mole mísy plné jídla, by Jeníček, jak ho herečka s oblibou také nazývá, partnerku i doprovodil. Takhle by ale spíš jen musel přihlížet tomu, jak se tenčí rodinný rozpočet, když si Ivana vyhlédne nový módní kousek.

Utrácí za kabelky statisíce?

Chýlková je totiž často viděna zejména s doplňky, které nepatří mezi nejlacinější. Zejména střídá kabelky Prada, které se pohybují v řádech desetitisíců. Opravdu za ně utratila tolik peněz? Možná ne.

Je možné, že je dostala. Nedávno se svěřila, že právě investování většího obnosu do takových kousků oblečení je zbytečnost. „Že bych dala 10 000 za kabelku? To mi přijde absurdní,“ překvapila, když se pyšní právě takovými kousky.

Zatímco Ivanka se blýskne na večírcích, Jan si raději doma hoví na gauči.12

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden