Moje šťastná hvězda
Proč se Chýlková neukazuje s Krausem?
Krize slavného páru?
Proč se Chýlková neukazuje  s Krausem?

Čím dál více půvabnější herečka IVANA CHÝLKOVÁ (52) nemůže chybět na žádné společenské akci, která mámí luxusem a oslňuje módou. Proč ji ale jako jiné partnerky nedoprovází její vyvolený JAN KRAUS (62)?

Módní přehlídky, možná i prázdné tlachání o ženských libůstkách, které mužům nic neříkají. A je jasné, že takovému tvrďákovi, jako je Kraus, obzvlášť. Přesto se ale někteří partneři uvolí a svoji milou na tuto společenskou akci doprovodí. Rázného moderátora jsme ale po boku jeho Ivanky hledali marně.

Neskřípe to mezi nimi?

Jedině přehlídka jídla Kraus a Chýlková patří mezi nejstabilnější páry, ačkoli se prý stále nevzali a ačkoli jsou v lecčem rozdílní. Nepochybně mají odlišný názor na módu, jistou rozdílnost můžeme spatřit i v přístupu k tzv. domácím povinnostem. Ivanka rozhodně není tou dámou, která by se ráda stavěla k plotně, což Kraus vtipně komentuje i ve svých pořadech.

Co mu zbývá? Možná tedy, kdyby se místo manekýn procházely po mole mísy plné jídla, by Jeníček, jak ho herečka s oblibou také nazývá, partnerku i doprovodil. Takhle by ale spíš jen musel přihlížet tomu, jak se tenčí rodinný rozpočet, když si Ivana vyhlédne nový módní kousek.

Utrácí za kabelky statisíce?

Chýlková je totiž často viděna zejména s doplňky, které nepatří mezi nejlacinější. Zejména střídá kabelky Prada, které se pohybují v řádech desetitisíců. Opravdu za ně utratila tolik peněz? Možná ne.

Je možné, že je dostala. Nedávno se svěřila, že právě investování většího obnosu do takových kousků oblečení je zbytečnost. „Že bych dala 10 000 za kabelku? To mi přijde absurdní,“ překvapila, když se pyšní právě takovými kousky.

Zatímco Ivanka se blýskne na večírcích, Jan si raději doma hoví na gauči.12

 

Související články
Není žádné tajemství, že má hvězda seriálu Jedna rodina Chantal Poullain (67) francouzský původ. V České republice žije ale už mnoho let, a dokonce v ní prožila i svou doposud nejsilnější lásku. Patnáct let totiž byla manželkou herce Bolka Polívky (74). Stále se říká, že se s rozvodem nesmířila a potají si na exmanžela myslí. Jenže ten je už ženatý a nevypadá to, že […]
Herečka ze seriálu Hospoda, který je tradičně o letních prázdninách hitem televize Nova, si prý našla muže. Zuzana Bydžovská (62) si soukromí úzkostlivě střeží, přesto prosákly informace, že se po jejím boku objevuje sympatický, pravděpodobně starší chlapík. Není úplně jasné, jestli je to „jen“ kamarád, který jí zpříjemňuje těžké chvíle samoty, nebo spolu dokonce žijí. […]
O krizi mezi Janou Bernáškovu (43) ze seriálu ZOO a režisérem Rudolfem Merknerem (52) se mluví už jistý čas. Mnozí myslí, že za tím je žárlivost jejího muže, jenž se jen těžko vyrovnává s tím, že má doma krásku, o kterou je velký zájem. Další zdroje prozradily, že dvojici zasadilo ránu i společné natáčení filmu Jak přežít […]
Moje šťastná hvězda / 26.7.2024
Na filmovém festivalu v Karlových Varech všechny překvapil moderátor Leoš Mareš (48), který se obarvil na blond! Vedla ho k tomu touha si to jednou zkusit. Co ji naštvalo? Jeho žena, bývalá módní redaktorka Monika Marešová (42), ale nadšená nebyla, a dokonce svému muži vyčinila za bývalou manželku! Nejenže by si ho přála jako tmavovlasého a dlouhovlasého, také Monice […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz