Moje šťastná hvězda

Proč se Denisa Nesvačilová zamilovala do nevěrníka?

Moje šťastná hvězda

Dvě krásné a úspěšné ženy jsou zamilované do jednoho muže. Ten ale obě podvádí a ponižuje. Skončí nakonec tak, že nebude mít ani jednu?

Momentálně chodí PETR KOLEČKO (38) s DENISOU NESVAČILOVOU (31). Může si být ale jistá, že tomu tak bude i za několik týdnů? Kolečko je totiž nerozhodný a možná brzy zase uteče!

Hvězda seriálu Dobré zprávy Denisa Nesvačilová (31) se dostala do hodně složité pozice. Zamilovala se totiž do scenáristy Petra Kolečka (38), a to v době, kdy byl ještě ve vztahu s modelkou Anetou Vignerovou (35). Ten sice svou partnerku kvůli ní už dvakrát opustil, ale Vánoce strávili jako jedna velká rodina.

A zdá se tak, že si Kolečko stále neumí vybrat, co vlastně chce – jestli partnerku, anebo milenku. Proč se ale vlastně Nesvačilová zamilovala právě do Kolečka, o kterém se už mnoho let ví, že věrnost není zrovna jeho silnou stránkou? V posledních týdnech se  vztahový trojúhelník mezi Vignerovou, Nesvačilovou a Kolečkem řeší snad nejvíce ze všech kauz v českém showbyznysu.

Momentálně je situace taková, že Vignerová poslala Kolečka k čertu.  Ten se totiž krátce poté, co

Zbývá vám 82% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden