Můj čas na kafíčko

Proč se do ní lidé ostře pustili?

Ostatní herci pláčou, ona má super kšeft!

O hvězdě Ordinace Daně Morávkové (49) je známo, že si ráda žije na vysoké noze, a tak přijímá všechny možné nabídky do komerčních seriálů.

Ale zdá se, že má v současné době o slušné nabídky nouzi, a tak svou tvář propůjčuje do komerčních reklam. Bídy se bojí a s poslední klapkou Ordinace ví, že je tučným honorářům konec.

Ještě že manželka hlídá domácí kasu.

Tak jí nezbývalo nic jiného než  se poohlédnout po jiném lukrativnějším kšeftu, ačkoliv si s manželem Petrem Maláskem (56) nežijí zrovna špatně a mají patrně naspořeno na pár let dopředu. Její touha po penězích je tak silná, že přestala hledět na kvalitu toho, do čeho se hrne po hlavě.

Osudnou se jí stala reklama na výherní los a na hlavu Morávkové se snesla obrovská nevole jejích příznivců.Fanoušci ji zrovna dvakrát nešetřili. „Že zrovna vy tohle podporujete. Jsem moc zklamaná, co člověk udělá kvůli penězům,“ neudržela na uzdě emoce jedna divačka. Herečka měla spíš možná zůstat u propagace kabelek, luxusní kosmetiky či tvarohového dezertu než se vrhnout do spotu pro loterijní společnost.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden