Můj čas na kafíčko

Proč se Donutil vyhýbá operaci?

V posledních měsících to herec Miroslav Donutil (65) nemá vůbec jednoduché. Chtějí ho připravit o jeho nejslavnější divadelní roli v představení Sluha dvou pánů a navíc ho trápí zdravotní komplikace, které dlouho tajil! Trápí ho bolavé koleno, kvůli kterému skoro nemůže chodit.

Jenže na operaci jít nechce. Bojí se snad doktorů a nemocnic? „Já ji oddaluji, protože za náhražka, ten umělý kloub, který mě čeká, nevydrží věčně. Pan profesor mi říkal: „Čím později na tu operaci půjdete, tím lépe,“ prozradil Donutil. Možná své zranění ale podceňuje až příliš.

Dostává až patnáct tisíc korun za jeden den

Miroslav Donutil patří mezi nejobsazovanější herce současnosti a vydělává nemalé peníze. Aktuálně ho diváci vídají jako hvězdu seriálu Doktor Martin, který začne Česká televize zase od září vysílat. „Na natáčení druhé série jsem strávil 210 nebo 215 dnů,“ přiznal Donutil. Za jeden natáčení den si podle zdroje z natáčecího štábu přijde na deset až patnáct tisíc korun a tak se spíše zdá, že kdyby se přeci jen pro operaci rozhodl, přišel by o pořádný balík peněz.

Bojí se narkózy?

Herci si ale mnohdy neuvědomují, že tím riskují své zdraví a jednou by se jim to mohlo pořádně vymstít. A tak i přes velké bolesti raději dál hraje. Přátelé ho ale podezřívají z toho, že má strach z narkózy a nepovedené operace. To ale herec popírá. „Ne já se nebojím, protože i přes neustálé výtky, se kterými se člověk v médiích na jejich adresu setkává, se nakonec zjistí – a mnozí už to zjistili -, že ti naši lékaři jsou výborní,“ tvrdí. Ani na důchodový odpočinek ještě nemyslí. Vždycky, když si chce odpočinout, jezdí na Vysočinu, kde má svůj dům a kde najde vždycky vše, co potřebuje k tomu, aby nabral sílu.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden