Můj čas na kafíčko

Proč se Háma skrývá před manželkou?

Moderátor každodenního zábavného pořadu Kde domov můj a bývalá hvězda populární show Tvoje Tvář  má známý hlas Aleš Háma (44) se začíná stále častěji „zašívat“ před vlastní manželkou, bývalou tanečnicí a scénografkou Gabrielou (42).

Proč to ale pohotový moderátor a bavič dělá? Začalo se mu snad po dlouhých 16 letech manželství zajídat, a tak se rozhodl vybudovat si doma svůj vlastní kou  tek, kam může kdykoli nerušeně zmizet? Zatím má pro  sebe jednu malou místnůstku, ale nemusí zůstat jen u toho. Jejich luxusní dome  ček ve svahu je totiž uzpůsoben tak, že lze na plochou střechu přistavět ještě jedno patro. Je tohle začátek konce a chystají se snad slavní manželé bydlet pod jednou střechou odděleně?

Vybudoval si vlastní trucovnu

A co na to asi říká jeho sympatická blonďatá manželka? Jedinou výhodou je pro ni snad jen to, že si tam Aleš schovává svoje hračky a harampádí. To ale nic nemění na tom, že se do trucovny, kterou jeho drahá polovička nazývá krcálkem, vždy zavře a vyleze až za několik hodin. „Je to takové klučičí hnízdo a tam já jsem rád zavřený,“ přiznal se bez mučení Aleš s tím, že má aspoň kde mít svoje historické plakáty, staré sportovní ocenění či jiné vzpomínky na mládí. Začíná to vypadat tak, že ani jejich společný koníček v podobě hledání starých archeologických nálezů je nezachrání. A když se zrovna neschovává, stará se o svou milovanou bylinkovou zahrádku místo, aby vzal Gábinu raději někam do společnosti.

V práci je ve svém živlu doma ale prchá pryč.

Nemá na ně skoro čas

Ani ty od dlouholeté kamarádky Beaty Rajské (56) ho ale občas prostě neminou. Natož pak vzít ženu třeba tančit. „Když se do toho jednou za uherský rok vrhnu, stojí to za to. Užívám si to, ale nikomu bych to nepřál vidět,“ vymlouvá se sebekriticky Aleš. Bude s to do budoucna nějak řešit, než mu to Gábina přestane trpět? „Ono je to těžké. Volný čas je jen jeden a musí se rozdělit mezi čas s jedním synem, s druhým synem, s manželkou a dohromady,“ omlouvá se moderátor. Udělá s tím něco?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden