Můj čas na kafíčko

Proč se ho ženy bojí? Tajemství televizního porotce

Známý pařmen a milovník žen má sebevědomí za dva. Proč mnohým lidem leží v žaludku?

Jakub Kohák (41) si nenechá ujít žádný večírek, ani náruč krásné ženy, i když říká, že má oči jen pro jednu. Sebevědomí mu rozhodně nechybí a jak rád prohlašuje, daří se mu, na co sáhne. Ženy mu leží u nohou, ale zároveň z něj mají strach. Proč?  

Před dvěma lety ho znal je málokdo, teď o něm ví celý český národ. Do povědomí diváků se Jakub Kohák (41) zapsal nejen díky reklamám na bankovní instituci a seriálovým rolím v Přístavu, Doktoři z Počátků nebo Okresní přebor.

Nyní je každou neděli na obrazovce jako porotce nejoblíbenější show Tvoje tvář má známý hlas. Zatímco se ženy u televizních obrazovek při pohledu na rázného Jakuba Koháka rozplývají, ty, které ho znají osobně, vědí, že to s ním vůbec není jednoduché a dokonce se ho prý i bojí! Proč? Možná z toho důvodu, že sám o sobě prohlašuje, že je dokonalý naprosto ve všem, co dělá. Je to pravda? A na koho má spadeno tak, že ho uráží přímo na televizních obrazovkách v hlavním vysílacím čase?

Co se týče dětí, je vzorným otcem. Ale se ženami to neumí.

Umí být drzý rebel věrný?

Nejspíš by ničím zvláštním nevynikal, kdyby neměl prořízlou pusu a nedělal si z každého dobrý den. V první řadě Tváře způsobil obrovský skandál, když si vystřelil z Romů ve chvíli, kdy Ivanu Chýlkovou (52), která předváděla romskou zpěvačku Věru Bílou (62), osočil z toho, že mu ukradla mobilní telefon. „Mně to udělalo radost, samozřejmě. Vystoupení to bylo krásné, sice mi během toho zmizel mobilní telefon, ale nevadí. Já si koupím jinej. On byl stejně starej,“ prohlásil s úsměvem ve tváři. Diváci a účinkující v tu chvíli úplně oněměli. Jenže přesně takový Kohák je. Co na srdci, to na jazyku, ať to stojí, co to stojí. Lidé z něj mají respekt, někteří ho obdivují, jiní mu nemohou přijít na jméno a považují ho za nevychovaného rebela a floutka, který s typickou drzostí urazí kohokoliv. Jenže právě to je jeho image, díky které se i tolik proslavil. A kvůli čemu ho tolik žen obdivuje. Může být s tolika fanynkami své přítelkyni vůbec věrný?

Jeho láska mu flirtování toleruje.

Podváděl přítelkyni s Kubelkovou?

Jakub Kohák je známý pařmen a milovník žen. Nedávno byl přistižen s Danielou Písařovicovou (37) nebo moderátorkou Ivou Kubelkovou (39) při dostaveníčkách, která tak úplně nevinně nevypadala. S oběma ženami ho fotografové vyfotili v těsném obětí, a to i přesto, že má dlouholetou přítelkyni Barboru (35), s níž má syna Wolfganga (7 měsíců). Jednoho syna, Honzíka (5), už má ale z dřívějška. A tak by se dalo čekat, že se stane příkladným otcem. Jenže podle jeho známých prý vymetá jeden večírek za druhým a žádná pohlednou ženu své přízně neušetří. Jenže se ho české krásky bojí! Proč? Údajně proto, že nemá žádné slušné vychování a se ženami neumí jednat. „Objímal mě tak pevně a dlouho, až jsem začala z legrace volat o pomoc, protože mě to už bylo nepříjemné,“ přiznala se Kubelková, která byla v Kohákově společnosti přistižena hned několikrát. Ovšem zdali je to pravda, nebo se jen ženy, které se ocitnou v blízkosti slavného herce a režiséra, chtějí dělat zajímavější, to se asi nedozvíme. Každopádně Kohák si jistě myslí to druhé, protože hrdě prohlašuje, že všechno, na co sáhne se mu daří a ve všem, co dělá, prý vyniká! Skutečně?

Měla snad i ona pletky s Kohákem?

Rád si vymýšlí nesmysly

„Ve všem, co dělám, jsem vynikající,“ nerozpakuje se o sobě prohlašovat. „Ten nahoře si řekl, že někdo bude tím jedinečným a volba padla na mě,“ pokračuje ve své sebechvále. Prý je skvělý hokejista i fotbalista. A dokonce díky tomu, jak válí s míčem, dostal roli v seriálu Okresní přebor. A i ve vaření je hotový přeborník. „Můj chleba s máslem je bezkonkurenční. Dokonce umím i skvěle nakupovat a ukládat potraviny do lednice. Taky rád a skvěle také ochutnávám,“ směje se. U něj totiž nikdo nikdy neví, zdali to, co říká, myslí vážně, nebo z legrace. Má ale být na co pyšný. Kromě toho, že je výborný herec i skvěle režíruje. Navíc jeho zajímavý vzhled a sebejisté chování na ženy působí jako červený hadr na býka.

Nezkrotný rebel si před nikým nebere servítky!

Musí být středem pozornosti

Každý týden ho vídáme na obrazovkách nejen jako porotce Tváře, ale dokonce si zasoutěžil i v Pevnosti Boyard s dalšími devětačtyřiceti českými celebritami. Sáhnul si tam až na samé dno, stejně jako ostatní soutěžící a tak si zvedl popularitu i díky tomu, že se nebál riskovat zdraví a psychickou újmu. Ať se ale ocitne, kde se ocitne, vždycky dokáže dělat zábavu a být středem pozornosti. A to se v dnešní době vyplácí. Sice není moderátor, ale lze ho směle přirovnat k Leoši Marešovi (40), kterému opět začínají zlaté časy. Ten je na tom podobně. Může přijít kamkoliv, moderovat jakoukoliv akci, v jakémkoliv jazyce a vždycky dokáže pobavit, být za hvězdu a ještě z každého večírku odejít s pocitem, že na něj hned tak někdo nezapomene. Třeba v dobrém, třeba ve zlém. A Jakub Kohák je stejný.

Jakub Kohák, Sagvan Tofi

Proč odmítá práci v zahraničí?  

Málokdo ví, že o Jakuba Koháka je zájem i v zahraničí. Jenže český herec má smůlu. Proč nemůže účinkovat v zahraničních filmech? Neumí totiž jazyk! Naposledy, když dostal malou roli parašutisty v novém hudebním filmu Muzikanti, bylo pro něj utrpení naučit se i pár německých vět. „Dokonce jsem se musel naučit krátký text německy a vůbec jsem nevěděl, co říkám,“ přiznal Kohák. Nabídka na roli v zahraničních filmech se mu hrne jedna za druhou, jenže je všechny musí odmítat. „Teď mi přišla nabídka do filmu, kde hraje Jean Reno (68). A toho textu bylo tolik v cizím jazyce, že jsem se to vůbec nezvládal naučit, tak jsem tam ani nešel,“ dodává s úsměvem i jistou lítostí v hlase. Kdo by to do Koháka, který se chlubí tím, že umí a zvládá všechno, řekl?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden