Můj čas na kafíčko

Proč se jeho partnerka svatby nikdy nedočká?

Sympatický herec ze seriálu Ulice Martin Finger (51) je momentálně šťastně zadaný.

Jeho partnerka, herecká kolegyně Barbora Vráblíková (35), si ovšem může nechat zajít chuť na vdávání. Proč už Fingera nikdy nikdo před oltář nedostane?

S ženami to zjevně opravdu umí

V seriálu Ulice se mu podařilo takříkajíc sbalit mladší a krásnou Lindu Rybovou (46) a zdá se, že to se ženami umí i ve skutečném životě.

V jeho jednapadesáti letech je totiž jeho partnerkou kolegyně Barbora Vráblíková, s níž má i malého syna. Té dal před lety přednost před svou manželkou, herečkou Monikou Fingerovou (49), se kterou se rozvedl.

Rozpadu manželství dodnes lituje

A ačkoli to je několik let stará záležitost, pořád lituje toho, že nedokázal splnit svatební slib. „Vyčítám si to permanentně s vědomím toho, že se to už nedá vrátit,“ uvedl herec s tím, že se jedná o jizvu, která se už nikdy nezahojí.

S bývalou manželkou ho ale navždy budou spojovat dvě dcery, Anežka a Rozárka, na které nedá dopustit. Neúspěšné manželství ho ale poznamenalo natolik, že už ho podle jeho slov před oltář nikdo nedostane. Pokud si tak Vráblíková představuje, že jednou zažije svůj velký den ve svatebních šatech, asi si bude muset nechat zajít chuť.

Další svatbu herec neplánuje

„Znovu ten slib dávat nechci,“ prozradil Finger v rozhovoru a působil, že přes to jednoduše nejede vlak. S partnerkou mu maximálně vyhovuje žít tzv. na psí knížku a spojeni už jsou do konce života tím, že přivedli na svět syna. A takový závazek je samozřejmě větší než svatební slib. Tedy minimálně pro něj.

Opustí ho a raději půjde za jiným?

Uvidíme ale, zda Vráblíková opravdu počítá s tím, že se nikdy svatby a možná ani zasnoubení nedočká. Přece jen je ještě mladá a možná jednou usoudí, že se o něco takového v životě ochudit nenechá. Pak bude jen na Fingerovi, jestli ještě své stanovisko přehodnotí, anebo bude tak tvrdohlavý, že radši zahodí fungující vztah.

Faktem ale je, že by mělo být v jeho maximálním zájmu si Barboru Vráblíkovou udržet. Jde o atraktivní ženu, kterou mu mnoho kolegů závidí. A není se čemu divit, ne každý muž má to štěstí, že se do něj zamiluje o šestnáct let mladší krásná tmavovláska.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden