Moje šťastná hvězda

Proč se jí láska pořád vyhýbá?

Vybírá si herečka stále stejné typy mužů, se kterými jí to pravé štěstí nikdy nepotká?

Nikdo nechce být sám a Martina Randová (50) samozřejmě není výjimkou. Hvězda seriálů Ordinace v růžové zahradě a nově i Ulice stále nemůže najít lásku.


Přitom se snaží, slevila i ze svých požadavků na pana Dokonalého. Zaměřuje se však stále jen na nezadané muže. Snad proto, že nechce rozbít rodinu, tedy to, co ona sama nemá. V každém případě čas je neúprosný. Zvládne najít štěstí, nebo zůstane do konce života sama?


Zounar jí dal košem


Chvíli to pro Martinu Randovou přitom vypadalo docela dobře. Když totiž natáčela Ordinaci v růžové zahradě, vytvořila seriálový pár s Martinem Zounarem (55), na kterého si podle zákulisních informací myslela mnoho let. Před kamerami se dokonce nakonec vzali, byť jejich manželství bylo jako na houpačce.


V reálu to pro ni bohužel tak šťastně nedopadlo. I když s ním trávila více času než jeho přítelkyně a jsou dodnes kamarády, nic víc z toho nebylo. Pro smutnou herečku to byla jen další těžká rána. Přitom pokud jde o kariéru, nemá si na co stěžovat.


Se Zounarem by tvořili krásný pár, on dal ale přednost jiné.

Je šťastně zadaný

Teď exceluje v seriálu Ulice, kde dostává mnoho prostoru zejména po boku Václava Svobody (58), tedy seriálového Lumíra Nykla. Už nějaký ten pátek se ale spekuluje, že i na něm může oči nechat.

Ale zase je tu ta její smůla na chlapy – Svoboda je ženatý, a jak to tak vypadá, nic na tom měnit nechce. Randová tak znovu zůstane na ocet, což jen potvrzuje, že si vybírá nedostupné muže.

Věří, že to jednou určitě vyjde

Jak moc by si po svém boku přála někoho, o koho se bude moci opřít, vyjádřila v jednom z rozhovorů, kde si posteskla, že stále ještě věří, že jednou bude manželkou. Jedním dechem také dodala, že by chtěla i dvě děti. Ale to už prý v tomto životě nezvládne. Rodina je pro ni zkrátka manžel, manželka a děti.

Musí pro ni být opravdu stresující, že na to, co sleduje kolem sebe, sama nedosáhne. I když se snaží působit vesele a vyrovnaně, dobře ví, jak si s ní osud v tomto směru nepěkně pohrává. Navíc věk také nelze obestít, i když i o to se snaží.

Ráda se líbí

Když před nějakou dobou moderovala pořad O 10 let mladší, kde mimo jiné řešila i estetické zákroky, hned neváhala také nějaké  podstoupit. Přiznala, že si nechala upravit oční víčka a vyhladit vrásky na čele. Zřejmě to nebude vše, s podobnými zásahy nemá problém. I na tom je vidět, jak strašně moc by si přála zaujmout partnera.

Musí myslet na sebe

Je to samozřejmě v pořádku, že se stará o svou starou maminku. Ovšem musí si také uvědomit, že existují i jiné případy, ve kterých je třeba upřednostnit sebe samu. Jinak bude Martina Randová navždy bohužel tam, kde je dnes...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden