Moje šťastná hvězda

Proč se jí muži bojí?

Střídá chlapy jako na běžícím pásu? Sama seriálová hvězda KATEŘINA KLAUSOVÁ (28) přiznala, že vztahy jí obvykle končí po krátké době a většinou před Vánocemi.

Jen co se pochlubí, že je zadaná, už je zase sama. Kateřina Klausová (28) patří mezi ten typ žen, kterým muži padají k nohám. Bohužel ale na ně nemá příliš štěstí.

Nebo možná je to naopak, že muži nemají štěstí na ni. Je krásná a nezkazí žádnou legraci, všude, kam přijde, je středem pozornosti.

Každý muž se hned vidí po jejím boku a téměř každá žena na ni neskutečně žárlí. A herečka si toho má být moc dobře vědoma. Zneužívá své krásy v soukromí i kariéře?

Jde i přes mrtvoly?

Diváci ji do začátku prázdnin měli možnost vídat týden co týden na televizních obrazovkách jako partnerku Filipa Tomsy (36) v seriálu Slunečná. A za dva měsíce bude zase zpátky.

Do povědomí diváků se ovšem nezapsala příliš pozitivním dojmem. Přestože nehraje zcela zápornou roli, tvůrci z ní udělali hloupou blondýnku, kterou zajímá jenom to, jak vypadá.

Na diváky proto působí jako dívka, která neumí do pěti počítat. V reálném životě je ovšem sebevědomá žena, která ví, co chce, a také si za tím tvrdě jde. Někteří dokonce tvrdí, že jde klidně přes mrtvoly, když na to přijde.

Nikdo s ní nedokáže vydržet

Říká se o ní, že velmi ráda flirtuje a omotává si muže kolem prstu. Pak jí totiž splní každé její přání. K dobru jí ovšem lze přičíst i to, že si nevybírá jen zámožné muže. Ale většinou o žádné chudáky nejde.

V minulosti měla mít něco i s milionářem Petrem Kovarčíkem (†61), který jí významně pomohl ke kariéře. Kateřina prý mužům ráda velí. Ne každý to s ní ale dokáže vydržet.

Vlastně se dodnes nenašel nikdo, kdo by byl ochoten si ji vzít a nechat se peskovat po zbytek života. Většina to údajně vydrží jen několik týdnů, maximálně pár měsíců.

Není to však jediný problém, se kterým se muži vedle ní musejí potýkat. Přednedávnem byla považována jen za tu, co kdysi ve filmu ztvárnila herečku Adinu Mandlovou (†81). Znalo ji jen pár vyvolených. Nyní ji ale zná celé Česko a je vidět čím dál víc.

Herectví je jen oslí můstek?

A protože si často vybírá muže mimo showbyznys, často tak neustojí fakt, že randí s mnohem známější ženou, než jsou oni sami. Navíc má herečka ambice nezůstat jenom u herectví, ale také chce dělat to, co studovala.

Kam přijde, tam budí rozruch

Ráda by se proto zapojila i do marketingového světa. To si ale možná nakonec rozmyslí, nabídky se jí totiž podle všeho hrnou ze všech stran. A to nejen pracovní.

Velký rozruch dělá i ve Slunečné. Ostatní herečky se s ní údajně nebaví téměř vůbec, muži jí naopak věnují pozornosti až moc. A protože se částečně živí i modelingem, ví přesně, jak zaujmout. Otázka je, zda dokáže ustát showbyznysový svět, do kterého skočila rovnýma nohama.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden