Moje šťastná hvězda

Proč se ji muži raději vyhýbali?

O JITCE ASTEROVÉ (62) se ví, že se nezalekne žádného tématu, ani toho sexuálního. Teď přijala roli v Ordinaci v růžové zahradě 2  a fanoušci se ptají, zda bude zase tak žhavá jako kdysi.


Nová posila Ordinace v růžové zahradě 2 Jitka Asterová (62) se seriálovou docentkou se ale stala vůbec poprvé v nemonici Kamenice pořádně znepříjemní život své seriálové kolegyni Michaele Badinkové (43). 


Faktem ale je, že ve svém životě zažila i mnohem peprnější okamžiky a to i co se pracovní sféry týče. A evidentně jí to nesmazatelně utkvělo v paměti, protože se jí to stále vrací v myšlenkách.Herečka nedávno zavzpomínala na éru vysílání intimního rozhlasového pořadu Sexy život, který moderovala dlouhých devět let. 


Rozhodně není žádnou stydlivkou


Tehdy přišla na konkurz a tři dny nato už nastoupila jako moderátorka v hlavním vysílacím čase. Poněkud kontroverzní práci jí zprostředkovala její tehdejší kamarádka, režisérka Irena Pavlásková (62). S ohledem na jeho zaměření by se mohlo zdát, že Asterová nemá žádné zábrany.


Pravdou však je, že to, co vyprávěla v rádiu, by prý na obrazovce dělat nemohla. „V rádiu se méně stydím, protože si myslím, že když nejsem vidět, nejsem ani slyšet,“ vysvětlovala Asterová,  podle níž je hlavním úskalím této práce fakt, že se po natočení musí člověk vrátit zpět do reality mezi své blízké. 


Ve skutečnosti bylo všechno trochu jinak.

Mamince raději lhala

Nejhorší pro ni asi bylo, když zjistila, že Sexy život poslouchají dokonce i její rodiče. Maminka se dokonce pohoršovala nad tím, jaké pikantní sexuální příhody tam popisuje.

Tehdy jí dokonce musela tak trochu milosrdně lhát a říkala ji, že dané příběhy nejsou jen o ni, ale i o jiných lidech. Nebyla to ale pravda, protože většina prý opravdu byla z jejího života. A některé byly opravdu velmi zajímavé.

Muži se ji kvůli pořadu bálí

Fanoušky často proto zajímá, jestli měl úspěšný pořad o sexu nějaký vliv na její osobní život. „Myslím, že se mě muži začali třeba bát, protože mě považovali za kdovíjakou odbornici,“ uvedla herečka a dodala, že skutečnost byla přece jen  trochu jiná, takže jakékoli obavy případných nápadníků jsou podle ní naprosto zbytečné. 

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden