Moje šťastná hvězda

Proč se Kubelková tolik brání svatbě?

Proč se modelka odmítá provdat za partnera?

Hvězda show Tvoje tvář má známý hlas IVA KUBELKOVÁ (44) tvrdí, že o manželství nikdy nesnila. Je na tom ale GEORG JIRASEK (64) stejně?


Mezi Ivou Kubelkovou (44) a jejím životním partnerem Georgem Jiraskem (64) je dvacetiletý věkový rozdíl. Když se setkali poprvé, bylo jí sotva osmnáct let, a kdyby jí někdo řekl, že spolu jednou založí rodinu a bude s ním žít, nejspíš by se mu vysmála.


Nyní ale Kubelková tvrdí, že jsou šťastní a lepšího partnera si ani nemohla vybrat. Někdo by mohl namítnout, že k úplnému štěstí jim chybí už jenom svatba. S tím by ale krásná brunetka rozhodně nesouhlasila.


Ona totiž žádný papír k životu nepotřebuje. Není to ale spíš o tom, že se bojí závazků? Nebo si snad nechává volná zadní vrátka, kdyby ho chtěla vyměnit za mladšího?


Nechce ho vlastnit


Mezi partnery prý panuje nebývalá harmonie, a čím jsou starší, tím je jim spolu lépe. Jejich vztah obohatily dcery Karolína (13)Natálie (17), které zdědily po slavné mamince krásu a šarm. Navíc mají s Jiraskem stejný smysl pro humor a díky tomu se spolu hodně nasmějí. Georg je podle ní velmi empatický člověk a rodinný typ.


S partnerem to spolu táhnou už dvacet let.

Ona se pak na oplátku snaží pečovat o jejich vztah, aby z něj nevyprchala vášeň a city neochladly. „Prostě jde o to, naučit se neegoisticky milovat. Nemyslet ve vztahu jen na sebe a pochopit, že milovat někoho neznamená ho vlastnit nebo ovládat,“ vysvětluje.

Snaží se naznačit, že mají s parterem takzvaně volný vztah a mohou se stýkat i s jinými muži a ženami? Kdoví. Možná na tom ale přece jen něco pravdy bude. Avšak i kdyby tomu tak bylo, očividně jim to jen prospívá.

Nepotřebuje nic měnit

Většina žen sní o tom, až oblékne bílé šaty a vykročí k oltáři, kde na ně čeká ten pravý. Iva Kubelková je v tomto ohledu úplně jiná. Byť se svatba zdá jako další logický krok, ona tvrdí, že si je jistá, že když to funguje, je třeba se toho držet a nezasahovat do toho. Bojí se snad, že by zpěčetěním jejich lásky přišli o tak vzácné pouto?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden