Moje šťastná hvězda
Proč se Kubelková tolik brání svatbě?
Proč se modelka odmítá provdat za partnera?
Proč se Kubelková tolik brání svatbě?

Hvězda show Tvoje tvář má známý hlas IVA KUBELKOVÁ (44) tvrdí, že o manželství nikdy nesnila. Je na tom ale GEORG JIRASEK (64) stejně?

Mezi Ivou Kubelkovou (44) a jejím životním partnerem Georgem Jiraskem (64) je dvacetiletý věkový rozdíl. Když se setkali poprvé, bylo jí sotva osmnáct let, a kdyby jí někdo řekl, že spolu jednou založí rodinu a bude s ním žít, nejspíš by se mu vysmála.

Nyní ale Kubelková tvrdí, že jsou šťastní a lepšího partnera si ani nemohla vybrat. Někdo by mohl namítnout, že k úplnému štěstí jim chybí už jenom svatba. S tím by ale krásná brunetka rozhodně nesouhlasila.

Ona totiž žádný papír k životu nepotřebuje. Není to ale spíš o tom, že se bojí závazků? Nebo si snad nechává volná zadní vrátka, kdyby ho chtěla vyměnit za mladšího?

Nechce ho vlastnit

Mezi partnery prý panuje nebývalá harmonie, a čím jsou starší, tím je jim spolu lépe. Jejich vztah obohatily dcery Karolína (13) a Natálie (17), které zdědily po slavné mamince krásu a šarm. Navíc mají s Jiraskem stejný smysl pro humor a díky tomu se spolu hodně nasmějí. Georg je podle ní velmi empatický člověk a rodinný typ.

S partnerem to spolu táhnou už dvacet let.

Ona se pak na oplátku snaží pečovat o jejich vztah, aby z něj nevyprchala vášeň a city neochladly. „Prostě jde o to, naučit se neegoisticky milovat. Nemyslet ve vztahu jen na sebe a pochopit, že milovat někoho neznamená ho vlastnit nebo ovládat,“ vysvětluje.

Snaží se naznačit, že mají s parterem takzvaně volný vztah a mohou se stýkat i s jinými muži a ženami? Kdoví. Možná na tom ale přece jen něco pravdy bude. Avšak i kdyby tomu tak bylo, očividně jim to jen prospívá.

Nepotřebuje nic měnit

Většina žen sní o tom, až oblékne bílé šaty a vykročí k oltáři, kde na ně čeká ten pravý. Iva Kubelková je v tomto ohledu úplně jiná. Byť se svatba zdá jako další logický krok, ona tvrdí, že si je jistá, že když to funguje, je třeba se toho držet a nezasahovat do toho. Bojí se snad, že by zpěčetěním jejich lásky přišli o tak vzácné pouto?

Související články
Pětice španělských kriminálníků se rozhodla pro zajímavý způsob přivýdělku. Založili si účty na sociálních sítích a předstírali, že jsou americký herec Brad Pitt (60). Jejich cílem bylo zmanipulovat hercovy starší fanynky a dostat z nich peníze. „Moje láska k tobě je opravdová. City jsou v mém srdci navždy, prosím, odpusť mi a přijmi mě,“ psali podvodníci jeho fanynkám. Jakmile získali jejich důvěru, podařilo […]
O problémech v manželství herečky ze seriálu ZOO a scenáristy Rudolfa Merknera (52) se mluví už pár měsíců. Vše prý došlo tak daleko, že plánují rozvod. Podle některých informací to navíc vypadá, že Jana Bernášková (43) už má náhradu v podobě bývalého přítele, režiséra Davida Drábka (54). Spolu mají dceru Justýnu (18) a v poslední době mnoha lidem […]
reklama
Moderátorka Eva Perkausová (30) patří mezi nejkrásnější české celebrity. Jenže samozřejmě ani to jí nezaručí, že udrží choutky svého manžela Ivana Hecka (41) na uzdě. Kolem staršího podnikatele se mají dlouhodobě pohybovat různé ženy. Přitahuje je nejenom tím, že je dobře zajištěný, ale i jeho vypracovaná postava. Nedokázal odolat pokušení? Dlouho měl různým svodům odolávat, ale nedávno podle našeho […]
Moje šťastná hvězda / 22.10.2024
Dlouhých sedm měsíců od plastické úpravy Dara Rolins (51) poprvé vyšla do společnosti! Konečně se odvážila. Dá se to chápat. Od chvíle, kdy unikly informace o jejím omlazovacím zákroku, si lidé nebrali servítky a v komentářích snad soutěžili o nejhorší urážky. Někteří v hodnocení jejího vzhledu zašli tak daleko, že ji přirovnali k Evě Pilarové (†80) […]
reklama
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz