Můj čas na kafíčko

Proč se muž po schůzce neozývá?

Konečně jste po dlouhé době vyrazila na schůzku a máte pocit, že by z toho mohlo být něco víc. Jenže proč už nevolá a nepíše?

Zažili jste spolu nádherné první rande, jenže on se vám jako první neozval a musela jste mu napsat sama? Možná váš protějšek nechtěl tlačit na pilu a vypadat příliš horlivě.

Je možné, že měl strach z toho, že když vám napíše jako první, ztratíte o něj zájem. Teď už tedy ví o vašem zájmu, jenže vy nevíte, zda jste pouze tou jedinou, která je z jeho pohledu ve hře a o niž má zájem...

Přípitek ještě nemusí nic znamenat.

Není si jistý tím, co k vám cítí

Proč vám muž přestal zničehonic odepisovat? Důvodem může být, že si není jistý svými city. Má vás rád, ale neví, jak moc, a v rozvoji vašeho vztahu nechce pokračovat.

V tom případě už muži rozhodně nepište. Přestaňte se mu ozývat a vyčkávejte. Jestli vám pak sám od sebe napíše, je to známka, že se rozhodl a bude o vás bojovat.

Nemá zájem? Svět se kvůli tomu nezboří!

Je to zřejmě tím, že tento muž se kromě vás zajímá i o další ženy. Když mu po schůzce napíšete jako první, je mu jasné, že vás má jistou. Jenže on rád o ženy bojuje. Zachovejte hrdost a nepište mu jako první.

Pokud se neozve, a vy se chcete vymanit ze zklamání, snažte se na něj nemyslet a žít dál svůj život, jako kdybyste ho ani nepotkala. Přijměte fakt, že o vás ztratil zájem. Uvidíte, že přijde někdo lepší...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden