Moje sladké tajemství

Proč se nechlubí milencem?

Další krach vztahu? Herečka prý chlapa doma nechce!

Životní láskou herečky Vandy Hybnerové (54) byl kolega Saša Rašilov (50). Spojovala je nejen práce, ale i rodinné zázemí, oba pochází ze slavných hereckých rodů. Byli spolu celých 22 let a vychovali dvě dcery. Může vůbec Vanda za herce najít náhradu?

Jejich vztah údajně skončil sám Saša (50). Nejdřív tvrdil, že ve vztahu nastala krize, později ale vyšlo najevo, že se zamiloval do mladší podnikatelky a odešel ze dne na den od rodiny. Pro Vandu (54) to byla svízelná situace, ze které se těžko vzpamatovávala. S Rašilovem měli rodinu, vybudovali si farmu na Vysočině a rozchod byl opravdu nečekaný.

Vanda Hybnerová vedle kolouška rozkvetla.

Mělo se to stát

Herečka se časem oklepala, začala se víc věnovat sama sobě a podle svých slov teď žije naplno. Před pár lety si našla o 13 let mladšího partnera Jakuba Chouru (41) a s ním doslova omládla.

Se Sašou měli na Vysočině farmu.

Vyzkoušela spoustu nových sportů a zálibu našla i v motorkách. Choura je totiž závodník rallye a silné motorky do jeho života patří. Herečka se tak stala jeho nadšeným spolujezdcem a sama si pořídila skútr.

Saša se na herečce podepsal...

Ač se zdá, že je oblíbená herečka šťastná, zrada bývalého manžela ji poznamenala. Žádného chlapa si prý domů stěhovat nechce. Jeden rodinný život má za sebou a je ráda, že je spíš takový solitér, který má vedle sebe úžasného chlapa, ale jen občas. Jak to asi bere její přítel? A je jím stále Jakub Choura?

Dřív se s ním herečka alespoň občas ukázala ve společnosti, poslední dobou je ale ticho po pěšině. Vzhledem k věkovému rozdílu partnerů by bylo pochopitelné, že by šli nakonec každý svou cestou, a herečka je opět sama.

Nebo má Vanda po svém boku nového muže, kterého zatím skrývá a do domácnosti ho pouští jen na návštěvu? To její ex je na tom úplně jinak. Rašilov se oženil s kolegyní Lídou (37) a má dvouletou dceru Emilku.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden