Můj čas na kafíčko

Proč se pořád hádá se svou manželkou?

Herec Michal Dlouhý (50) byl dlouho dobu bohém, než si našel svou manželku Zuzanu (42), což jí vždycky vadilo, proto s ním původně ani nechtěla mít žádný vztah.

Na rodinu kašle?

Herec byl vždy zvyklý na obdiv žen, které se na něj doslova lepily. I když teď už není v tak velkém obležení žen jako kdysi, stejně se šušká, že s manželkou Zuzanou si vjedou každou chvíli do vlasů. Michal se tím totiž netají. Prý v sobě nedokáže dusit i tu sebemenší nespokojenost, proto je rád, když si s manželkou všechno vyříkají hezky z plných plic. Se Zuzanou už je dlouhých šestnáct let a mají spolu dvě krásné dcery. Dá se tedy pochopit, že po tolika letech už si občas vjíždějí do vlasů. U nich doma to tak údajně vypadá dost divoce.

Výčitky a hádky nad nimi visí jako Damoklův meč. „Občas se musí objevit, ale spíš jako koření,“ tvrdí Michal, který moc dobře ví, že za všemi hádkami stojí hlavně jeho velké pracovní vytížení, které mu nedovolí byt doma tak často, jak by chtěl. Rodina ho prý moc nevidí, protože se z práce vrací dost pozdě. „Nedávno jsem byl zavřený pět měsíců ve zkušebně, vracel jsem se domů večer, tak jsem samozřejmě žádný problém nepozoroval,“ přiznal se Dlouhý. Manželka je z toho pochopitelně ve stresu, že je v domácnosti na všechno sama, a tak mu to dává pořádně sežrat. Vzniklé problémy si prý zatím vždy vyříkali a vymysleli i řešení, jak se z toho nezbláznit. Dlouhý chtěl navzdory spoustě divadelní práce přestat manželku zanedbávat, ale ne vždy to šlo. Přišel tak s řešením zavést pevně daný jeden den v týdnu, který spolu manželé stráví společně jako pár.

Mají mezi sebou všechno vyříkané?

Prý si na to dokonce zavedli společné středy. Každou věnují jen sami sobě. Děti hlídá babička, a oni si pak jen užívají romantické večeře a masáže. Jenže jako dlouho jim to může vydržet? Je sice hezké, že Michal se snaží svou ženu každý týden něčím překvapovat a možná ji na chvíli uchlácholí i nějakou květinou či dobrým jídlem, ale to jejich problémy nevyřeší. Ale podle Michala to prý zabírá a hádky se pak neodehrávají tak často. Jak i sám připouští, tak vždycky to není jen samá romantika. Takže se snaží využít „jejich den“ k tomu, aby mezi sebou vyřešily všechny akutní problémy. Všechno je podle něj hlavně o komunikaci. Pomůže tohle řešení jejich vztahu, nebo se s manželkou brzy uhádají k smrti?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden