Moje šťastná hvězda

Proč se pořád hádají?

Každý chce zřejmě něco jiného. Vyhoví manželovi s jeho snem mít velkou rodinu?

Ještě ani neporodila a manžel seriálové hvězdy MARKÉTY DĚRGELOVÉ (33) plánuje další děti. Proč sympatický PATRIK DĚRGEL (32) tolik pospíchá?


Zdá, že má Patrik Děrgel (32) svou manželku Markétu Děrgelovou (33) hezky omotanou kolem prstu. Ačkoli herečka ze seriálu Ordinace v růžové zahradě 2, na rozdíl od svého manžela, nikdy do médií neprohlašovala, že chce kupu dětí, brzy porodí druhé miminko.


A není vyloučeno, že jich v dohledné době přibude víc. Její manžel si totiž přeje dětí co nejvíc. „Já bych chtěl velkou rodinu, klidně třináct dětí,“ prozradil Patrik.


Opustí ji, když s ním nebude chtít víc dětí?

Sice s dovětkem, že to je asi nereálné, ale pravda je, že našlápnuto má slušně. Co na to ale říká asi jeho manželka?

Kariéra půjde opět stranou

Ta se poslední dobou těší velké oblibě coby herečka z Ordinace a v kariéře má dobře našlápnuto. Brzy ale zase skončí na mateřské a minimálně několik měsíců natáčet asi nebude.

Možná i mnohem déle. „Máme skvělé prarodiče i skvělou chůvu. Ale štve mě, že dát synovi řád je někdy složité,“ svěřila se Markéta s tím, že už vychovávat syna Vavřince (4) pro ni a manžela není vůbec snadné.

A v okamžiku, kdy se stane dvojnásobnou maminkou, to samozřejmě nebude jdnodušší, spíš naopak. A možná tak po pár týdnech mateřství a péči o dvě děti zjistí, že splnit Patrikovi sen o velké rodině prostě bude nad její síly. A dá mu jasně najvo, že druhé dítě je tím posledním, které mu porodila.

Dokážou se shodnout?

Jak ale asi v případě, že k tomu dojde, Patrik zareaguje? Bude mít pro svou manželku pochopení, anebo počká pár let, než děti povyrostou, a bude to na nis rozšířením rodiny zkoušet? Na Děrgelovi je vidět, že se jako otec našel a užívá si se synem každý okamžik.

Ačkoli ale dělá vše proto, aby své ženě s péčí o Vavřince pomáhal, stejně je to ona, kdo ho kojí, vstává k němu a v neposlední řadě ho odnosila a porodila. Což je samozřejmě pro každou ženu pořádná fuška.

Nehledě na to, že jelikož je herečka, musí se vždy krátce po porodu snažit co nejdříve dostat na svou váhu, aby zase byla dostatečně atraktivní a nevyfoukla jí roli některá z bezdětných kolegyň.

A jelikož se o ní říká, že má sice rodinu na prvním místě, ale i tak by ráda budovala kariéru, je dost pravděpodobné, že opravdu s přáním mít kupu dětí herec tvrdě narazí. Tedy, pokud si další cvrčky neudělá s jinou.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden