Můj kousek štěstí

Proč se Schneiderová ještě nedočkala zásnub?

Váhavý partner

Prý chce vztah posunout na další úroveň, možná čekala, že romantické vyznání přijde na dovolené v exotice. Zase se ale nic nestalo a je otázka, zda jejich vztah ještě vůbec má nějakou budoucnost.

Herečka ze seriálu Táta v nesnázích si užívala po boku partnera Lukáše Pit­tera (44) sluníčko a moře a vše se zdálo být růžové. Zdání však v mnoha případech klame. Povídá se, že Jitka Schneiderová (50) se z dovolené v Thajsku vrátila rozmrzelá.

Některé spekulace naznačují, že očekávala zásnubní prstýnek, jako už za poslední dobu několikrát. Opět se však nedočkala a nikdo by se tak nedivil, kdyby se snažila ze vztahu pomalu vycouvat, protože v něm nevidí budoucnost.

Trable?

Problém možná byl i v tom, že na dovolenou nevyrazili sami, ale v partě přátel. Což je podle některých hlasů samo o sobě zvláštní a může to svědčit o tom, že spolu prostě sami jen ve dvou nevydrží. Pravdou je, že hodně párů řeší své problémy tak, že se neustále obklopují jinými lidmi.

Možná věří, že trable tak samy vyšumí, nebo začnou tvrdit, že na řešení není právě teď čas a prostor. Buď jak buď, už loni se probírala krize Schneiderové a Pittera, objevily se i spekulace o tom, že jí měl být nevěrný s výrazně mladší ženou. Ruku na srdce, přece jen je Pitter o šest let mladší než herečka.

Jde o dítě?

Nakonec sešlo i ze zásnub, které se v zákulisí showbyznysu dlouho braly za téměř hotovou věc. Vždyť s Pitterem randí už dlouhých devět let. Otázka tak je, kde je zakopaný pes.

Možná, že herečka se stále chce bavit a užívat si života. Nakonec, na to byla v minulosti velmi dobrá, kvůli jejím úletům se jí prý rozpadlo manželství s hercem Davidem Švehlíkem (51), s nímž má dceru.

Současný partner na ni zase může tlačit s tím, že by rád měl společné dítě. Spekulovalo se i o možné adopci. Tak vážná témata určitě mohou být důvodem k dusné atmosféře a odloženým zásnubám.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden