Moje sladké tajemství

Proč se stále vyhýbá svatbě?

S partnerem Matějem Dadákem (43) žije bývalá hvězda seriálu Přístav Petra Hřebíčková (39) už pátým rokem. Společně pak vychovávají dva syny, Šimona (4) a Mikuláše (2). Ačkoli se ale herec a spisovatel už dávno vyslovil, žádná svatba se zatím nekonala, a to je blyštivý zásnubní prsten na ruce Petry už dobré čtyři roky! Proč stále ještě ke svatbě nedošlo? Ochladly snad city ve vztahu nebo za tím stojí něco docela jiného? Odklad kvůli dětem Důvod, proč herečka stále ještě neoblékla svatební šaty, objasnila nedávno během rozhovoru.

Ačkoli původně nechtěla vůbec o svém soukromí mluvit a chystala se utéct. „Já jsem se nechtěla vdávat těhotná, takže až ty děti budou samochodící, samomluvící a až si to budeme moct užít, tak si to užijeme,“ uvedla věci na pravou míru Hřebíčková.

Rozhodně prý nemůže být řeč o tom, že by snad s partnerem měli doma nějaké závažné problémy. Svatba tak ještě dlouho asi na pořadu dne nebude, a to i přesto, že děti slavného páru nejsou úplně nejmenší.

„No, svatbu úplně neplánujeme, ale já doufám, že někdy bude,“ dodala na závěr herečka. Změnil se jí úplně život Eva se svěřila, že je teď všechno jiné než dřív. S narozením dětí se jí prý změnil život od základu.

Všechno se nyní točí pochopitelně jen kolem nich a Hřebíčková nemusí řešit věci, kterými se člověk zabývá, když žije sám. Zda tím ale půvabná herečka narážela na něco konkrétního, nechtěla uvést.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden