Moje šťastná hvězda

Proč se tolik bojí rozchodu?

Už to bude rok, co se Jan Šťastný (55) trochu nechtěně prořekl, že s manželkou Barborou Petrovou (35) vybírají kočárek. Všichni si tak mysleli, že jsou v očekávání.


Herec se nikdy netajil tím, že by se svou druhou ženou rád přivítal na svět ještě jednoho potomka. Teď se ale zdá, že všechno je úplně jinak.


Hvězda Slunečné se totiž přiznala, že nejenže druhé společné  miminko nejspíš jen tak nebude, ale že si se ženou procházejí menší krizí!


Byl netrpělivý a nenechal je dýchat


Že mu občas pořádně bouchnou saze a že je nejraději, když je všechno dokonale naplánované a šlape to jako po másle, přiznal herec už kdysi. Jenže s malým dítětem a s přemírou práce toho zkrátka na něj někdy bylo moc.


Paradoxně mu ale pomohla karanténa, při níž si uvědomil, že má na své milované často až přehnané nároky. A zřejmě aby nakonec nezůstal sám, rozhodl se, že s tím začne něco urychleně dělat.


„Uvědomil jsem si, že bych jim měl dát víc prostoru a nebrat jim vzduch. Člověk, který je zahlcen sám sebou, svou rychlostí a netrpělivostí, tyhle chyby zkrátka dělá,“ sype si popel na hlavu.


Dala mu nůž na krk?


Sám si myslí, že za tím stojí hlavně nekonečné účinkování v seriálech, které mu bere spoustu času a také nervů. Skoro to ale vypadá, že mu dala manželka nůž na krk, proto se najednou odhodlal k takové změně.


Teď jen jestli mu to vůbec k ničemu bude. S Petrovou mají mít problémy už delší dobu. Všichni ale věří, že to jejich vztah ve finále ještě posílí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden