Moje sladké tajemství

Proč se tolik stydí?

Milostné scény nejsou něčím, co by točila ráda.

Milostné scény nemá rád snad nikdo. O to méně pak Sabina Laurinová (48). Je to snad proto, že jí chybí láska a také postelové hrátky s nějakým fešákem?

To, že herečka Sabina Laurinová (48), která už neodmyslitelně patří k obsazení seriálu Sestřičky Modrý kód, nemá v životě štěstí na lásku, není žádným tajemstvím. A Sabina sama přiznává, že už se v podstatě naučila žít sama se svými dvěma dcerami.

Jenže se občas přece jen najdou i okamžiky, které jí bolestně připomenou, o co v životě přichází, když po svém boku nemá žádného muže. Takovými okamžiky jsou bezpochyby například chvíle, kdy velké milostné vzplanutí a štěstí prožívá před kamerou.

A i když je Laurinová zkušená profesionálka a během procesu natáčení na romantiku není čas, je jasné, že když se ocitne nahá v náruči pohledného kolegy, nejde si nevzpomenout na chvíle, kdy něžné objetí neskončí povelem z režie.

A tak není divu, že se Sabina brání, když ve svém scénáři podobnou věc objeví. „Myslím, že tyhle scény nejsou příjemné nikomu z nás, jakkoli jsme přáteli. Pokaždé musíme překonávat stud,“ prohlašuje Laurinová a snaží se pozornost stočit jinam.

Jenže v zákulisí se povídá, že si není možné nevšimnout změny její nálady zrovna ve chvíli, když přijde na takovou práci. A nikdo se tomu nediví. Přece jen to musí být opravdu stresující, hrát něco, co jí samotné chybí už tolik let. Třeba se na ni ale brzy usměje štěstí a v jejím životě se objeví muž, se kterým si bude rozumět.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden