Moje šťastná hvězda

Proč se ty dvě moc nemusí

Na televizních obrazovkách to vypadá, že se mají rády, ve skutečnosti to tak zřejmě není. Krásná JITKA BOHO (29) a IVA PAZDERKOVÁ (41) mají být už nějaký čas na ostří nože.


Každá rozdává jeden úsměv za druhým. Když se ale kamery vypnou, stává se z nich někdo úplně jiný.  Zrzka Iva Pazderková (41)Jitka Boho (29) se nejspíš nemají moc v lásce. Obě soutěží v pořadu Tvoje tvář má známý hlas, kde dokonce před pár dny měly společný duet.


Při něm to vypadalo, že jedna na druhou nedá dopustit, což však pravda tak úplně není. Nedávno se jejich kolegyně měla nechat slyšet s tím, že ty dvě spolu neustále soupeří. Co mají za problém?


Iva Pazderková a Hynek Lorenc.

Už se jen čeká, až si nafackují

Jitka má údajně své kolegyni závidět její fungující vztah s partnerem Hynkem Lorencem (36). Ona sice randí s režiséremMatějem Liškou (44), s ním to ale v poslední době nemá prý vůbec jednoduché. Partner totiž má být dost zaneprázdněný a na modelku tak asi moc času zrovna nemá.

Iva jí naopak nepřeje úplně něco jiného, a to její krásu. Sama od puberty trpí pocity méněcennosti, o nízkém sebevědomí ani nemluvě. Má sice krásnou postavu, modelka Jitka Boho je podle většiny fanoušků mnohem hezčí než její kolegyně. A to mělo Ivu pořádně zasáhnout.

Atmosféra je mezi nimi tak hodně napjatá a jeden ze členů štábu se dokonce přiznal, že by se ani trochu nedivil, kdyby si ty dvě přede všemi vjely do vlasů.

Dělají si samé naschvály?

Jejich kolegové dobře vědí, že mezi nimi panuje nevraživost, obě se ale snaží, aby to na sobě nedaly moc znát. A jak už to tak bývá, někdy to zkrátka ujede. Snaživá Iva to ale nedávno měla hodně přepísknout. Ve chvíli, kdy byla Jitka na pódiu, tak jí měla schovat její osobní věci, konkrétně džíny, ve kterých na natáčení přišla.

Podle našich informací víme, že se k tomu dodnes nepřiznala a chudák Boho musela kvůli tomu volat svému partnerovi, aby jí dovezl nové. Kam až to zajde příště? Jediné štěstí je, že soutěž nebude trvat navěky a pak se jejich cesty zase hezky rozejdou.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden