Moje šťastná hvězda

Proč se vlastně vlastně rozešli?

 BÁRA JÁNOVÁ (31) nikdy neměla na muže štěstí. Její poslední vztah s  VÍTĚZSLAVEM BEČKOU (26) také nedopadl podle představ.

Zatímco si její kolegyně ze Slunečné Eva Burešová (27) užívá zamilované chvilky s šéfkuchařem Přemkem Forejtem (33), Bára Jánová (31) je opět sama.

I když si od vztahu s bývalým barmanem Vítězslavem Bečkou (26) dost slibovala, vše se k horšímu obrátilo. A začalo to společným bydlením.

Moc se neviděli

V době, kdy začali spolu randit a psát si milostné zprávy, spolu netrávili každý den. Navíc Bečka musel na několik měsíců odjet do zahraničí za studiem, tudíž jim nezbylo nic jiného než si jen dopisovat a volat.

„Když jsem ho poznala, sedla jsem si z něj na zadek,“ popsala své první dojmy z bývalého partnera. Pandemie ho ale do Čech vrátila a Jánová se mohla radovat, že má svého milého konečně u sebe.

Podle jejich přátel byli jako dvě hrdličky, které od sebe nejdou odtrhnout. Proto se po krátké době rozhodli ke společnému soužití. A tam nastal pro ně ten největší kámen úrazu.

Lezli si na nervy?

Zpočátku, když se k sobě sestěhovali, bylo vše v naprostém pořádku. Oba fungovali, tak jak měli, a začali mít i stejné zájmy a koníčky, což bylo pro jejich vztah velmi důležité.

„Ty jo, říkala jsem si, kam až to zajde? Má neuvěřitelný rozhled. Názory podložené argumentem, statistikou, výzkumem, takže když něco říká, můžu mu věřit,“ popisovala. Takové nadšení po nějaké době zřejmě ale vyprchalo.

Vzhledem k tomu, že byla karanténa a tento sladký pár strávil několik měsíců doma, začali nejspíš zjišťovat, že to mezi nimi zas až tak poklidné není. Poznali své vzájemné chyby a hlavně se prý měli mít už plné zuby.

Proč se rozešli?

Říká se ale, že konec jejich lásky má více příčin. Už v minulosti se totiž spekulovalo o tom, že má herečka tajný románek s ženatým Lukášem Langmajerem (40), což se její bývalý partner nejspíš dozvěděl.

Pro změnu on si měl s někým dopisovat na sociálních sítích. Podle našich zdrojů si měl Vítězslav vedle Jánové uvědomit, že ho zjevně nepřitahují jen ženy, ale úplně tak stejně i muži.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden